Βόμβα σε δικαστή του Νοοr1 – Έτσι σώθηκε

0

Εκρηκτικό μηχανισμό, μέσα σε βιβλίο, έστειλαν σήμερα άγνωστοι σε δικαστικό, ο οποίος συμμετείχε σε διάφορες δίκες, με πιο γνωστή αυτή του πλοίου Noor 1.

Ο συγκεκριμένος εκρηκτικός μηχανισμός παραπέμπει σε τρομοκρατική οργάνωση και αυτό είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό, δεδομένου ότι η υπόθεση Noor 1 έχει να κάνει με μεγαλεμπόριο ναρκωτικών

Οι τρομοκράτες δεν είχαν τοποθετήσει το μηχανισμό σε βιβλίο κάτι που έχει και σε άλλη δικαστικό λειτουργό στο Χολαργό και επειδή η γυναίκα είχε καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει δεν άνοιξε το βιβλίο. Αυτό ήταν που υποψίασε και το συγκεκριμένο δικαστικό.

Όμως σήμερα ήθελαν να έχουν θύμα και για να “ξεγελάσουν” τον δικαστικό τοποθέτησαν τη βόμβα σε ντοσιέ για να μην κινήσουν υποψίες.

Στην αντιτρομοκρατική έχει σημάνει συναγερμός καθώς είναι ξεκάθαρο ότι οι δικαστές βρίσκονται στο στόχαστρο τρομοκρατικής οργάνωσης. Και μπορεί να μην ανέλαβε κανένας την ευθύνη για την αποστολή του παγιδευμένου πακέτου πριν ένα μήνα όμως στελέχη της αντιτρομοκρατικής εκτιμούν ότι αυτή τη φορά δεν είναι απίθανο να υπάρξει ανάληψη ευθύνης.

Πάντως οι Αρχές δεν αφήνουν ασχολίαστο και το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα υπήρξαν επιστολές από αρχηγικά μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς που απειλούσαν ευθέως δικαστές, ενώ σε μια από αυτές υπάρχει αναφορά και στην υπόθεση του Noor 1, υπόθεση με την οποία είχε ασχοληθεί και ο εφέτης Πειραιά που παρέλαβε σήμερα το δέμα – βόμβα.

Έτσι σώθηκε σήμερα ο δικαστής από το δέμα – βόμβα

Τον συγκεκριμένο δικαστικό τον έσωσε η παρατηρητικότητά του, αλλά και το γεγονός ότι ήταν υποψιασμένος.

Μόλις έπιασε στα χέρια του τον φάκελο ο δικαστής είδε το όνομα του αποστολέα, που σύμφωνα με τα όσα είχαν αναγράψει οι δράστες ήταν ένας καθηγητής λαογραφίας. Ωστόσο όταν ο δικαστικός λειτουργός επιχείρησε να ελέγξει το όνομα του αποστολέα στο διαδίκτυο δεν κατάφερε να το βρει πουθενά.

Αμέσως υποψιάστηκε ότι το περιεχόμενο του φακέλου ήταν ύποπτο και κάλεσε την αστυνομία. Πέταξε το φάκελο στην αυλή και μάλιστα διέκρινε, όταν έπεσε στο έδαφος και σχίστηκε λίγο, ένα καλώδιο.

Οι τρομοκράτες αυτή τη φορά είχαν επιλέξει να βάλουν τον εκρηκτικό μηχανισμό σε έναν φάκελο ντοσιέ. Μόλις ο δικαστικός θα τραβούσε τα πλαστικά ελατήρια που τον κρατούσαν κλειστό, θα ενεργοποιούνταν η βόμβα.

Share.

Comments are closed.