Η κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ από αντιεξουσιαστές και η παράνοιά του.

0

Κατάληψη στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούν αυτή την ώρα αντιεξουσιαστές ως απάντηση στην εκκένωση των υπό κατάληψη κτιρίων από την αστυνομία τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Οι καταληψίες ζητούν να ανακληθεί η κατεδάφιση του ορφανοτροφείου «Μέγας Αλέξανδρος» και να αφεθούν ελεύθεροι οι προσαχθέντες μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι.

Ολόκληρη η ανακοίνωση των αντιεξουσιαστών:

«Ως άμεση απάντηση στα πογκρόμ της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στους κατειλημμένους χώρους στέγης προσφύγων – μεταναστών, καταλάβαμε σήμερα τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Εγνατίας, ζητώντας ταυτόχρονα την άμεση απελευθέρωση των διωκόμενων συντρόφων μέχρι τις 12.00, καθώς και την άμεση ανάκληση της κατεδάφισης της κατάληψης του ορφανοτροφείου, μέσα στους χώρους του οποίου βρίσκεται τεράστιος εξοπλισμός ένδυσης, σίτισης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης». 

Το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για την εκκένωση καταλήψεων στέγης στη Θεσσαλονίκη:

«Η αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης καταλήψεων στέγης στη Θεσσαλονίκη μας βρίσκει αντίθετους. Η ποινικοποίηση εγχειρημάτων αλληλεγγύης συνιστά πρακτική που δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς».

Τελικά θα τρελαθούμε συνολικά! Ποιος κυβερνάει, ρε σύντροφοι; Το έχετε αντιληφθεί;

Share.

Comments are closed.