Αγρότες τον αποδοκίμασαν έντονα τον υπουργό Γεωργίας- (Video)

0

Ένταση επικράτησε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου στο κέντρο της Λάρισας, την ώρα που μιλούσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου στο πλαίσιο εκδήλωσης – διαλόγου με τους αγρότες.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, αγρότες που προέρχονταν από την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, αρχικά ήρθαν σε έντονο διαπληκτισμό με την αστυνομία γιατί δεν τους επιτρεπόταν η είσοδος στον χώρο της εκδήλωσης, αλλά στη συνέχεια κατάφεραν να μπουν από τη δεύτερη πόρτα της αίθουσας αποδοκιμάζοντας τον υπουργό.

Παρά την ένταση, ο ίδιος ο κ. Αποστόλου κράτησε την ψυχραιμία του, καλώντας τους μαινόμενους αγρότες να πάρουν το λόγο στο βήμα, κάτι που όμως δεν έγινε δεκτό. Οι αγρότες αποχώρησαν λίγα λεπτά αργότερα.

Το κέντρο της Λάρισας πάντως από νωρίς το πρωί είχε μετατραπεί σε φρούριο με μία διμοιρία των ΜΑΤ να βρίσκεται σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το Χατζηγιάννειο, αλλά και διάσπαρτους αστυνομικούς, δυνάμεις της ΟΠΚΕ και της ασφάλειας, να βρίσκονται σχεδόν σε όλη την περιοχή.

Ο ίδιος ο υπουργός είχε φροντίσει να μεταβεί στο χώρο πάντως από νωρίς το πρωί, προκειμένου να μην έρθει αντιμέτωπος με τους αγρότες που είχαν συγκέντρωση από τις 9.30 το πρωί και τον περίμεναν με πανό.

ONLARISSA.GR – Διαμαρτυρία αγροτών στον Αποστόλου 1

ONLARISSA.GR – Διαμαρτυρία αγροτών στον Αποστόλου 2

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner