Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Λειτουργία της Βάλβειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης

0

Σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της Βάλβειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Ι.Π. Μεσολογγίου, ο Πρόεδρος του Πνευματικού, Κοινωνικού και Αθλητικού Κέντρου Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, μας ενημερώνει αναλυτικά:

«Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου θεωρεί εξαιρετικής σημασίας την ύπαρξη Δημοτικών Βιβλιοθηκών οι οποίες θα είναι επισκέψιμες και θα αλληλεπιδρούν με τους δημότες. Στα πλαίσια αυτά το Πνευματικό Κέντρο έχει ήδη διοργανώσει δύο ανοικτές συναντήσεις, που ανακοινώθηκαν στον τύπο, με δημότες και από αυτές προέκυψαν συμπολίτες μας οι οποίοι προτίθενται να βοηθήσουν εθελοντικά να «ζωντανέψουμε» τις βιβλιοθήκες μας ξεκινώντας από τη Βάλβειο. Προγραμματίζουμε λοιπόν δράσεις που θα ανακοινώσουμε το επόμενο διάστημα με στόχο αν είναι δυνατό οι βιβλιοθήκες να γίνουν σημεία αναφοράς.
Προς το παρόν ανακοινώνουμε ότι μπορείτε να επισκέπτεστε τη Βάλβειο Δημοτική Βιβλιοθήκη στο Μεσολόγγι από Δευτέρα έως Παρασκευή από 09.00 έως 13.00 το πρωί και από 17.00 έως 19.00(χειμώνα) και 18.00 έως 20.00 (καλοκαίρι). Η Βάλβειος διαθέτει και αναγνωστήριο 16 θέσεων και ασύρματο δίκτυο
WiFi.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον βιβλιοθηκονόμο κ. Μιχάλη Κιτσινέλη στο τηλ. 2631056903, ή στο
email : balbeioslibrary@gmail.com
Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνείτε με το Πνευματικό Κοινωνικό Αθλητικό Κέντρο Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου στο οποίο υπάγονται διοικητικά οι βιβλιοθήκες του Δήμου. Επίσης ενημερώνουμε ότι λειτουργεί και η βιβλιοθήκη του Νεοχωρίου «Μίνως Ζώτος» από Δευτέρα έως Πέμπτη από 8.30 έως 12.45 με προσωρινό πρόγραμμα. Σύντομα προσπαθούμε να προσθέσουμε και απογευματινές ώρες λειτουργίας ενώ αντίστοιχη προσπάθεια ενεργοποίησης θα γίνει και  με τη βιβλιοθήκη της Σταμνάς.
Τέλος μπορείτε να ενημερώνεστε διαδικτυακά για τα νέα των βιβλιοθηκών από τη ιστοσελίδα του Πνευματικού Κέντρου(
http://www.messolonghipk.gr) και από τις σελίδες του Πνευματικού Κέντρου και της Βαλβείου στο facebook».

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner