Ηράκλειο Κρήτης: «Θερμή» υποδοχή με αποδοκιμασίες στον Κατρούγκαλο (Video)

0

Με αντιμνημονιακά συνθήματα και αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο συγκεντρωμένοι – εκπρόσωποι φορέων, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, χθες Σάββατο 10-6-2016.

Όταν ο κ. Κατρούγκαλος πλησίασε τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, Στέλιο Βοργιά, και του έτεινε το χέρι για να τον χαιρετήσει, εκείνος επιδεικτικά απέφυγε τη χειραψία, σύμφωνα με το flashnews.gr. Μάλιστα, τού είπε πως ο διάλογος που επικαλείται η κυβέρνηση είναι προσχηματικός, όταν οι θέσεις των φορέων δεν λαμβάνονται υπόψη, ζητώντας του να αποσυρθεί το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Ο υπουργός Εργασίας απάντησε: «το ασφαλιστικό είναι νόμος του κράτους, τέλος», προκαλώντας -σύμφωνα με το ekriti.gr– την αντίδραση των συγκεντρωμένων.

Ερωτώμενος από δημοσιογράφους για το κίνημα «Παραιτηθείτε», ο κ. Κατρούγκαλος έκανε λόγο για κάποιους που, ενώ παλιότερα λοιδορούσαν τα κινήματα, τώρα θέλουν οι ίδιοι να γίνουν «κατσαρολάκηδες».

Επιπλέον, μίλησε για ενημερωτική εκστρατεία προκειμένου -όπως είπε- να ενημερωθούν οι πολίτες για την αλήθεια των μέτρων που θα φέρουν άνοδο της οικονομίας.

Δείτε το βίντειο του flashnews.gr/ με το γιουχάρισμα Κατρούγκαλου στο Ηρακλείο Κρήτης

Δείτε το βίντειο του flashnews.gr/ με την υποδοχή Γιώργου Κατρούγκαλου στο Ηράκλειο Κρήτης

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner