Δήμος Βριλησσίων: Παιδική Θεατρική Παράσταση «Πιάνω ΠΑΠΟΥΤΣΙ… Πάνω στο ΠΙΑΝΟ»

0

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων φιλοξενεί την παιδική θεατρική παράσταση “Πιάνω ΠΑΠΟΥΤΣΙ…. Πάνω στο ΠΙΑΝΟ“, το Σάββατο 4 Ιουνίου και την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, στην αίθουσα ΜΟΥΣΩΝ του Πνευματικού Κέντρου Βριλησσίων – Κισσάβου 11.

Ώρες παραστάσεων: 11:30 π.μ.

– Τιμή εισιτηρίων προπώλησης & από viva.gr 6€.

– Τιμές εισιτηρίων την ημέρα παράστασης 8€ (για παιδιά), 10€ για μεγάλους.

Λίγα λόγια για το έργο…
Πρόκειται για μία εξαιρετική θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, βασισμένη στη Σταχτοπούτα του Sergei Prokofiev και σε μια ιδέα του Θωμά Μοσχόπουλου. Μια διαφορετική φρέσκια ματιά πάνω στο μύθο της Σταχτοπούτας. Μια παράσταση σύγχρονη, διασκεδαστική γεμάτη μουσική και φαντασία. Με έναν τρόπο αφήγησης και παρουσίασης πρωτότυπο, γεμάτο χιούμορ αλλά και συγκίνηση, μαγεία αλλά και αλήθεια.
Γιατί έξι ηθοποιοί κι ένας πιανίστας ανεβαίνουν πάνω σε ένα πιάνο; Και καταρχάς…. χωράνε εκεί πάνω; Ναι! Γιατί το πιάνο μετατρέπεται σε «πατάρι» και έτσι όλα μπορούν να συμβούν. Οι κολοκύθες γίνονται άμαξες, τα ποντίκια γίνονται άλογα, τα παλιά παπούτσια γίνονται γυάλινα γοβάκια… Αλλά και ο χορός γίνεται αφήγηση, η αφήγηση κοντσέρτο, και μια ολόκληρη ιστορία χωράει σε μια νότα!. Κι έτσι, η Σταχτοπούτα και ο Πρίγκιπας μεγαλώνουν ενώ οι μεγάλοι ξαναγίνονται παιδιά.. Όλα αυτά, συμβαίνουν πάνω στο πατάρι χωρίς μαγικά ραβδιά, παρά μόνο με το σώμα , τη φωνή και την παλλόμενη μουσική ενός από τους σπουδαιότερους συνθέτες του εικοστού αιώνα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Σοφία Πάσχου

Ηθοποιοί: Γιάννης Γιαννούλης, Θεοδόσης Κώνστας, Θάνος Λέκκας, Κατερίνα Μαυρογεώργη, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Αποστόλης Ψυχράμης.

Μουσικός: Βασίλης Παναγιωτόπουλος, Βοηθός Σκηνοθέτη: Εριφύλη Στεφανίδου.

Σκηνικά: Ντεβιντ Νεγρύν, Κοστούμια: Κλαίρ Μπρέισγουελ, Φωτισμοί: Αλέξανδρος Αλεξάνδρου

Share.

Comments are closed.