Φωνογραφικό υλικό του Κρεμλίνου από την επίσκεψη Πούτιν στην Αθήνα και στο Άγιον Όρος (90 Φωτο)

0

Πενήντα φωτογραφίες από την επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Αθήνα και άλλες σαράντα φωτογραφίες από την επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου στο Άγιοω Όρος καθώς και εκτενές ρεπορτάζ από αυτό το διήμερο στην Ελλάδα ανέβασε το Κρεμλίνο στο επίσημο σάιτ του.

Με τον τίτλο «Посещение Святой Горы Афон – Επίσκεψη στο Άγιον Όρος» το σάιτ του Κρεμλίνου έχει μεγάλο αφιέρωμα στην επίσκεψη Πούτιν και διευκρινίζει ότι η επίσκεψη του ρώσου προέδρου συμπίπτει με τα 1.000 χρόνια ρωσικής μοναστικής ζωής εκεί.

Επίσης με τι τίτλο «Визит в Грецию – Η επίσκεψη στην Ελλάδα» αναφέρεται στην 27η Μαΐου και την παρουσία του Πούτιν στην Αθήνα καθώς και στις συνομιλίες του με τον Έλληνα πρωθυπουργό ο Αλέξη Τσίπρα. Επίσης μιλά για τη συνάντηση για τη συνάντηση του Πούτιν με τον Πρόεδρο της Ελληνική Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς και την επίσκεψή του στο Μουσείο Βυζαντινής και Χριστιανικής Τέχνης στην Αθήνα, όπου παρευρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης των εικόνων από τον Αντρέι Ρουμπλιώφ.

Οι φωτογραφίες δεν αποδίδονται σε κάποιο πρακτορείο και πιθανόν τις τράβηξαν φωτογράφοι που συνόδευσαν τον ρώσο πρόεδρο και οι οποίες δεν κυκλοφόρησαν στα ελληνικά μέσα. Δίνουν έμφαση στον θρησκευτικό πλούτο του Αγίου Όρους, βάζουν σε πρώτο πλάνο τους μοναχούς και το τελετουργικό και φυσικά υπογραμμίζουν την παρουσία του ρώσου προέδρου.

Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα του Κρεμλίνου από την επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν στην Αθήνα με τίτλο «Визит в Грецию. Посещение Святой Горы Афон»

Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα του Κρεμλίνου από την επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν στο Άγιον Όρος με τίτλο «Посещение Святой Горы Афон»

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner