Μετά από 11 χρόνια γάμου, χωρίζει η Αθηνά Ωνάση

0

Τίτλοι τέλους φαίνεται να πέφτουν στον γάμο της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, σύμφωνα με δημοσίευμα βραζιλιάνικης εφημερίδας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Epoca, η 31χρονη χρυσή κληρονόμος και ο επί 11 χρόνια σύζυγός της αποφάσισαν να χωρίσουν, καθώς ο γάμος τους δεν πήγαινε καλά. Άτομο από το περιβάλλον τους, μάλιστα, φέρεται να υποστηρίζει ότι οι δυο τους «υποφέρουν».

Όπως εξηγεί το δημοσίευμα, ένας λόγος είναι ότι η κληρονόμος θέλει να αποκτήσει παιδί, ενώ ο σύζυγός της όχι. Φίλοι του ζευγαριού, πάντως, πιστεύουν ότι τελικά πρόκειται για μία απλή κρίση και ότι σύντομα θα τα βρουν και πάλι.

Τα δημοσιεύματα όλο και πληθαίνουν γύρω από την είδηση βόμβα, ενώ ο γερμανικός Τύπος αναφέρει ότι η Αθηνά Ωνάση είχε πιάσει επ’ αυτοφώρω τον άντρα της με άλλη γυναίκα στις αρχές Μαΐου. Το ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνει ότι η Αθηνά δεν φορά πλέον το δαχτυλίδι του γάμου της και ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάθλιψης, ούσα φανερά αδυνατισμένη. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Bruno Astuto της βραζιλιάνικης εφημερίδας EPOCA με τίτλο «Cavaleiro Doda Miranda confirma separação de Athina Onassis: “Vou lutar pelo meu amor”» στα πορτογαλικά, πατώντας ΕΔΩ

Share.

Comments are closed.