Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την καταδίκη της συνδικαλιστικής δράσης των ενστόλων

0

Στους ένστολους συνδικαλιστές, που έκαναν κατάληψη στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε η Κουμουνδούρου με ανακοίνωση.

Χαρακτηρίζοντας την ενέργεια ως πρωτοφανή και απαράδεκτη, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η παρουσία αστυνομικών σε γραφεία αριστερού κόμματος παραπέμπει σε άλλες εποχές, τις οποίες έχει αφήσει πίσω της η δημοκρατία, ενώ καλεί τις συνδικαλιστικές ομοσπονδίες να καταδικάσουν την κατάληψη.

Τώρα πως γίνεται ένα λεγόμενο αριστερό κόμμα να ζητά την καταδίκη της συνδικαλιστικής δράσης, εμείς δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε, αλλά νομίζουμε ότι κανένας δημοκράτης δεν μπορεί να το αντιληφθεί.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το πρωί του Σαββάτου, μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων έκαναν κατάληψη στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου και ανάρτησαν πανό, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η σημερινή κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ από ένστολους συνδικαλιστές είναι μια απαράδεκτη και πρωτοφανής ενέργεια (σ.σ. εδώ γελάνε!). Η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων μέσα σε γραφεία αριστερού κόμματος (;) παραπέμπει σε άλλες εποχές που η δημοκρατία έχει αφήσει πίσω της.
Αναμένουμε από τις συνδικαλιστικές
ομοσπονδίες να καταδικάσουν κατηγορηματικά αυτήν την ενέργεια».

Αν αυτό δεν είναι φασίζουσα νοοτροπία, τότε τι είναι;

Share.

Comments are closed.