Βόμβα: Ο Τσίπρας απείλησε με παραίτηση όταν συνάντησε τον Ολάντ

0

Με τίτλο “Απειλεί με παραίτηση!” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της συνάντησης του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον Γάλλο Πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Έλληνας Πρωθυπουργός ήταν ξεκάθαρος: “‘Η θα κλείσει η αξιολόγηση με τα μέτρα που αποφασίσαμε το καλοκαίρι ή… εγώ φεύγω!”.

Ανάλογο μήνυμα έστειλε και στον Μάρτιν Σουλτς, με τον οποίο επίσης συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Πρωθυπουργός παίζει τα τελευταία του χαρτιά, με στόχο να πετύχει μία συμφωνία που θα μπορούσε να περάσει από τη Βουλή και να μην διαλύσει την κυβερνητική πλειοψηφία.

Διαψεύδει ο Τσίπρας ότι απείλησε με παραίτηση όταν συναντήθηκε με τον Ολάντ

Μετά το δημοσίευμα της Κυριακάτικης Real News για απειλή παραίτησης στην πρόσφατη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Γάλλο πρόεδρο, κυβερνητικές πηγές ανέφεραν με κατηγορηματικό τρόπο «Κάποιοι είχαν ευσεβείς πόθους να μην κλείσει η αξιολόγηση, τώρα επιθυμούν και παραίτηση Τσίπρα, τα γεγονότα θα τους διαψεύσουν».

Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα υπήρξε και επίσημη ανακοίνωση που ανέφερε:

«Ο τόπος έχει πρόσφατα εκλεγμένη κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας και στόχο να απαλλάξει την κοινωνία και την οικονομία από την επιτήρηση. Όσοι ακόμα ονειρεύονται παρενθέσεις με ατυχήματα, τρικλοποδιές και, εσχάτως, και παραιτήσεις, ας το πάρουν απόφαση ότι θα μείνουν με την όρεξη».

Α, ρε τι σου κάνουν «τα βοθροκάναλα της διαπλοκής», που θα έλεγε και ο Πουλάκης. Δηλαδή κι ο κ. Χατζηνικολάου ανήκει στους διαπλεκόμενους;

Share.

Comments are closed.