Σάλος με τον διορισμό «εκδότη» στο Μαξίμου

0

Μετά τον γραμματέα – ράπερ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, τον θαυμαστή της Ελ. Μενεγάκη Ν. Καρανίκα, άλλος ένας διορισμός από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έρχεται να προκαλέσει σάλο. Πρόκειται για τον εκδότη της «αντιμνημονιακής» εφημερίδας «Το Χωνί», Γιώργο Χριστοφορίδη τον οποίο διόρισαν στο Μέγαρο Μαξίμου και ειδικότερα ως ειδικό σύμβουλο στο πολιτικό γραφείο της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, με μισθό περί τα 2.000 ευρώ το μήνα (Η απόφαση δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ της 9ης Μαρτίου).

Το γεγονός κατήγγειλε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, του ΣΥΡΙΖΑ και της Λαϊκής Ενότητας, Ραχήλ Μακρή.

Σημειώνεται ότι ο κ. Χριστοφορίδης ήταν υποψήφιος στην Α΄ Πειραιά με το κόμμα του Πάνου Καμμένου, τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ποτάμι: Άλλος για τη βάρκα μας…

«Ο διορισμός εκδότη εφημερίδας ως συμβούλου της κ. Όλγας Γεροβασίλη δεν είναι απλό ζήτημα. Μετά τις στρατιές ανεπάγγελτων «αγωνιστών» (…πρώτης δεύτερης και τρίτης γενιάς), ο διορισμός εκδότη στον κρατικοδίαιτο μηχανισμό κυβερνητικής προπαγάνδας αποκαλύπτει την αντίληψη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για τη διαπλοκή και τη διαφθορά», καταγγέλλει το Ποτάμι και προσθέτει:

«Το πρόβλημα για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήταν και είναι «η διαπλοκή των άλλων» και η λύση του (όταν οι γάτες …νιαουρίζουν), είναι η ενίσχυση των σχέσεων διαπλοκής του νέου καθεστώτος με όσους δηλώνουν πρόθυμοι να το υπηρετήσουν. Ο λάκκος που σκάβουν γίνεται όλο και πιο βαθύς. Αλλά, όπως λέει ο λαός, η κατάληξη θα είναι δεδομένη…».

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner