Κι όμως οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ ντύνονταν και αυτοί πρόσφυγες πριν το Downtown

0

Μπορεί το εξώφυλλο του περιοδικού Down Town, με τίτλο «Είμαστε όλοι πρόσφυγες» και διάφορους διάσημους Έλληνες να έχουν φωτογραφηθεί με τα σωσίβια ως πρόσφυγες, να έχει προκαλέσει σάλο από την Πέμπτη, δικαιολογημένα ‘η αδικαιολόγητα, όπως πάρει ο καθένας, όμως αντίστοιχη πρωτοβουλία είχαν πάρει πριν περίπου ένα μήνα οι ίδιοι οι υπουργοί και βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας και δεν είχε διαμαρτυρηθεί κανείς τότε.  

Ειδικότερα, στις 14 Φεβρουαρίου η Πρόεδρος της Ιταλικής Βουλής Λάουρα Μποντλίνι επισκέφθηκε τη Λέσβο μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Τάσο Κουράκη.

Στη Σκάλα Συκαμνιάς, από κοινού με τους κ.κ. Μουζάλα και Κουράκη φόρεσε ένα σωσίβιο από αυτά που χρησιμοποιούν οι πρόσφυγες και έριξε λίγα λουλούδια στη θάλασσα, ως φόρο τιμής για όσους έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να περάσουν το Αιγαίο. 

Η διαφωνία του κ Παπαδημούλη

Να σημειωθεί ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης ήταν τώρα πολύ για το εξώφυλλο του Downtown και μάλιστα έγραψε στο Twitter: «Αυτό που διάφορες τηλεπερσόνες ντύθηκαν πρόσφυγες,ποιούς βοηθάει; Σίγουρα το περιοδικό κ τα πρόσωπα που ποζάρουν.Τους πρόσφυγες όμως, όχι…”.

Κι εμείς ρωτάμε το κ. Παπαδημούλη; Τότε ποιους βοηθούσε η φωτογράφιση;

Share.

Comments are closed.