Π. Κουρουμπλής: Καλά κάνουν και διαδηλώνουν οι επιστήμονες, θα χάσουν και κάνα κιλό

0

Σε μία απίστευτη δήλωση προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στην Suddeutsche Zeitung.

Ο δικηγόρος στο επάγγελμα κ. Κουρουμπλής και ένας εκ των κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης Τσίπρα, δεν δίστασε να αστειευτεί για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι επιστημονικοί φορείς που το τελευταίο διάστημα διαδηλώνουν και βρίσκονται σε αποχή από τα καθήκοντά τους λόγω του ασφαλιστικού που προωθείται.

«Είναι καλό που βγαίνουν στους δρόμους. Θα τους κάνει καλό, θα χάσουν και κανά κιλό» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών στην συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα.

Ο Γερμανός δημοσιογράφος της Suddeutsche στο άρθρο του σημειώνει ότι συναντήθηκε με τον κ. Κουρουμπλή στην ταβέρνα Διόνυσος στο κέντρο της Αθήνας. Όπως αναφέρει ο υπουργός Εσωτερικών έχει στο πλευρό του στο γραφείο του όμορφες γυναίκες.

Σε άλλο σημείο περιγράφεται η συνάντηση που είχε ο κ. Κουρουμπλής με μια απολυμένη του Δημοσίου στην οποία είπε «έχε ελπίδα».

Οι «γραβάτες»: Είναι προκλητικός και προσβλητικός Κουρουμπλής

Προκλητική και προσβλητική για όλους τους επιστήμονες-ελεύθερους επαγγελματίες χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας  τη δήλωση του υπουργού Εσωτερικών Παν. Κουρουμπλή.

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας δήλωσε σχετικά:

«Η δήλωση του κ. Κουρουμπλή είναι το λιγότερο προκλητική και προσβάλλει όλους τους επιστήμονες – ελεύθερους επαγγελματίες. Απορώ με την απαράδεκτη αυτή προσέγγιση, όταν και ο ίδιος είναι επιστήμονας και, μάλιστα, δικηγόρος.
Αντί, πάντως, να χρησιμοποιούν επικοινωνιακά τσιτάτα, καλό θα ήταν να μας δώσουν τις αναλογιστικές μελέτες και συγκεκριμένα και κοστολογημένα μέτρα, ώστε να γίνει πραγματικός και ουσιαστικός διάλογος για να λυθεί το πρόβλημα.
»

Για του λόγου το αληθές διαβάστε το πλήρες δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Suddeutsche Zeitung με τα΄τιλο «Griechenlands blinder Innenminister: “Haben Sie Hoffnung”» στα γερμανικά, πατώντας ΕΔΩ

Share.

Comments are closed.