Δήμος Χαλανδρίου: Απόκριες 2016

0

Ο Δήμος Χαλανδρίου σας προσκαλεί να ανταμώσουμε και να γιορτάσουμε τις απόκριες.

Το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στην κεντρική πλατεία στις 8 μ.μ. «Οι κορδελάτοι» της Νάξου (ΧΟΦ Νάξου) θα διασχίσουν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης μαζί με τους συλλόγους Ηπειρωτών, Κρητών, Μικρασιατών και Ποντίων του Χαλανδρίου, το Λύκειο των Ελληνίδων και το Ίδρυμα Ι.Π.Ζήση.

Στην κεντρική πλατεία θα γίνει παραδοσιακό γλέντι που θα πλαισιώσουν οι μουσικοί: Γ. Παυλόπουλος, βιολί – Θ. Τασούλας, Κλαρίνο – Κ. Παπαπροκοπίου, λαούτο – Γ. Γευγελής, κρουστά.

Τα παιδιά του Δημοτικού θα γιορτάσουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Ντυμένοι μασκαράδες θα ανταμώσουν την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, στο 1ο Δημοτικό σχολείο Χαλανδρίου (Αριστοφάνους 42) και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο (Φιλ. Λίτσα & Καλλισπέρη) στις 11.30 π.μ. Η Φιλαρμονική του Δήμου σε ρυθμούς καρναβαλιού μαζί με τους μικρούς μαθητές θα παρελάσουν μέσα από την καρδιά του Χαλανδρίου για να καταλήξουν στην κεντρική πλατεία για ένα ξέφρενο χορευτικό πάρτι στις 12 το μεσημέρι.

Στην εκδήλωση της Κυριακή 6 Μαρτίου, όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.

Share.

Comments are closed.