Φώφη Γεννηματά: Πολιτικές πρωτοβουλίες για να βγεί η χώρα από το αδιέξοδο

0

Πολιτικές πρωτοβουλίες για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει προανήγγειλε η Φώφη Γεννηματά, σε συνέντευξή της στον ραδιοσταθμό Real Fm, τονίζοντας ότι δεν θα περιμένει την πλήρη απομόνωση και την καταστροφή της χώρας.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε, επίσης, κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς και ειδικότερα στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο για την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο.

«Τις επόμενες μέρες θα προχωρήσω σε πρωτοβουλίες πολύ συγκεκριμένες. Πιστεύω ότι οι εκλογές δεν είναι η λύση αυτή τη στιγμή για τη χώρα. Το προηγούμενο διάστημα αναφέρθηκα σε αυτό και στη συζήτηση στη Βουλή για το αγροτικό ζήτημα, και πρέπει να σας πω ότι έμεινα έκπληκτη όταν άκουσα και τον κ. Μητσοτάκη να λέει ότι ή προχωράς μόνος σου, ή πηγαίνουμε σε εκλογές. Αυτή τη στιγμή το ζητούμενο είναι πώς θα υπάρξει μια κινητοποίηση των δημιουργικών παραγωγικών δυνάμεων στη χώρα και πώς η χώρα δεν θα απομονωθεί από την υπόλοιπη Ευρώπη», ανέφερε η κ. Γεννηματά προσθέτοντας ότι αυτή την κρίση δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει κανένα κόμμα μόνο του.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ το σχήμα ένα ισχυρό κόμμα και μια ουρά, έχουν αποτύχει. «Θα έπρεπε να υπάρξει μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με τα δυο κόμματα μέσα, και τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, και όλοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους», τόνισε.

Share.

Comments are closed.