Απίστευτο: έτσι αντιμετωπίζει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τους απλήρωτους εργαζόμενους των ΟΤΑ

0

«Εκεί που τους χρωστάγανε, τους πήραν και το βόδι», που λέει και ο λαός μας. Γιατί; Μα. Γιατί βρήκαν το μπελά τους οι απλήρωτοι συμβασιούχοι στις κοινωνικές δομές των ΟΤΑ όταν πήγαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για να διαμαρτυρηθούν.

Νωρίτερα, το πρωί, είχαν συγκεντρωθεί  έξω από το υπουργείο Εργασίας, όπου ανέμεναν να συναντήσουν την αναπληρώτρια υπουργό για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ένα ραντεβού το οποίο τελικά αναβλήθηκε.

«Φέρτε τα λεφτά, να φάμε γεμιστά» φώναζαν οι περίπου 200 διαδηλωτές κατά τη γνωστή «ρήση» της αν. υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώς Φωτίου με την οποία – κατόπιν επίμονου αιτήματός τους – προγραμματίστηκε να συναντηθούν στις 16:00.

Οι απλήρωτοι συμβασιούχοι έκαναν πορεία στη Σταδίου και κατέληξαν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Πλατεία Κουμουνδούρου.

Εκεί, συνάντησαν το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Καραγιώργο, στον οποίο επιτέθηκαν εκφράζοντας έντονες διαμαρτυρίες.

«Με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι που τους ενδιαφέρει το πρόβλημα», τους είπε με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένταση.

«Όταν πηγαίνατε και φωνάζατε εσείς καλά ήταν ε; Κι εμείς θα φωνάζουμε», του απάντησε ένας συμβασιούχος με τον κ. Καραγιώργο να συνεχίζει: «Αν συνεχιστεί αυτή η εικόνα θα φύγω. Ήρθες εδώ για ποιο λόγο; Για την τηλεόραση; Ήρθες για την τηλεόραση».

«Όχι ήρθα από τη Θεσσαλονίκη και είμαι απλήρωτος 7 μήνες. Ντροπή σου να

προπαγανδίζεις έτσι τον κόσμο», ήταν η απάντηση που εισέπραξε.

Δείτε το βίντεο που είναι αψευδής μάρτυς αυτής της απαράδεκτης συμπεριφοράς.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner