«Έφυγε» η Μαρία Παπουτσάκη, που κάλυπτε το εκπαιδευτικό ρεπορτάζ στο MEGA

0

Η Μαρία Παπουτσάκη είχε γεννηθεί στο χωριό Πισκοπιακό Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης, σπούδασε δημοσιογραφία στην Αθήνα και από το 1981 εργάστηκε στις εφημερίδες «Ελευθεροτυπία», «Πρώτη», «Επικαιρότητα», «Αυριανή», το περιοδικό «Ταχυδρόμος», τον ρ/σ «Flash», ενώ για 23 χρόνια κάλυπτε στο Mega το ρεπορτάζ του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Επίσης είχε εργαστεί για 30 χρόνια στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων από το οποίο έλαβε και το «Βραβείο Αξίας του ΑΠΕ».

Ήταν παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Αλεξανδρίδη.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, από την εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο.

Σταύρος Θεοδωράκης (Ποτάμι): Μεγάλη δημοσιογράφος, μεγάλη ρεπόρτερ

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο της δημοσιογράφου Μαρίας Παπουτσάκη απέστειλε ο Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας πως ήταν μια μεγάλη ρεπόρτερ.

«Με την Μαρία είχαμε δουλέψει μαζί πολλά χρόνια σε εφημερίδες. Ήταν πάντα η ευγενική μας φίλη, πρόθυμη να μας συμπαρασταθεί ή να μας φωτίσει με τις γνώσεις της. Η Μαρία Παπουτσάκη υπήρξε μεγάλη δημοσιογράφος, μεγάλη ρεπόρτερ. Σεμνή αλλά πάντα παρούσα. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στους πολύ δικούς της ανθρώπου».

Φ. Γεννηματά: Υπέροχη γυναίκα, μαχητική δημοσιογράφος

Η Μαρία Παπουτσάκη υπήρξε μια υπέροχη γυναίκα, μαχητική δημοσιογράφος και αφοσιωμένη σύντροφος, δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

«Σε όλη την πορεία της επέδειξε ήθος, εντιμότητα, επαγγελματισμό και δύναμη. Για όλους εμάς, και εμένα προσωπικά, υπήρξε κυρίως μια φίλη, αληθινή με καθαρή σκέψη και ειλικρινή φωνή» πρόσθεσε και καταλήγοντας ευχήθηκε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

Νέα Δημοκρατία

«Έφυγε σήμερα από κοντά μας η δημοσιογράφος Μαρία Παπουτσάκη. Υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με ήθος, συνέπεια και επάρκεια για περισσότερα από τριάντα χρόνια, σημειώνοντας πολλές επιτυχίες και βάζοντας πάνω απ’ όλα την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Στους πολύ δικούς της ανθρώπους εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά μας».

ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποχαιρετά τη δημοσιογράφο Μαρία Παπουτσάκη και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια, τους οικείους και τους συναδέλφους της. Η Μαρία Παπουτσάκη άφησε πίσω της ένα πλούσιο δημοσιογραφικό έργο, επιδεικνύοντας ήθος και μαχητικότητα».

Share.

Comments are closed.