«Η γυνή να φοβείται τον άντρα» από ασπρόμαυρη για πρώτη φορά έγχρωμη ταινία

0

Η κλασική ασπρόμαυρη ελληνική ταινία «Η γυνή να φοβείται τον άντρα» μετατράπηκε από την Καραγιάννης – Καρατζόπουλος σε έγχρωμη!

Βλέποντας το τρέιλερ μείναμε με το στόμα ανοιχτό όταν βρεθήκαμε μπροστά σε αυτό το μικρό θαύμα. Είδαμε μπροστά στα μάτια μας να ξαναπαίζεται η κλασική ελληνική ταινία όχι όμως ασπρόμαυρη αλλά με χρώματα, έντονα χρώματα! Τι φορούσε ο Αντωνάκης, τι χρώμα είχαν τα φουστάνια της Ελενίτσας και πώς ήταν η οικία Κοκοβίκου στην οδό Τριπόδων 32 και Ραγκαβά της Πλάκας;

Τα πενήντα χρόνια της «Καραγιάννης Καρατζόπουλος»

Το 2016 η «Καραγιάννης Καρατζόπουλος» γιορτάζει τα πενήντα χρόνια επιτυχιών της στον ελληνικό κινηματογράφο και την ελληνική τηλεόραση. Έχοντας, λοιπόν, στη διάθεσή της έναν τεράστιο κατάλογο ελληνικών ταινιών που ξεπερνάει τις 325 και καλύπτει πάνω από εξήντα χρόνια ελληνικού Κινηματογράφου, αποφάσισε να καινοτομήσει και να μετατρέψει την ασπόμαυρη ταινία του Γ. Τζαβέλλα (του 1965) σε έγχρωμη.

Η επεξεργασία έγινε στα West wing studios, inc. στη Φλόριντα και η ταινία θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά την Τρίτη 1η Μαρτίου στα Village στο Μαρούσι. Εκεί η «Καραγιάννης Καρατζόπουλος» θα γιορτάσει τα πενήντα χρόνια λειτουργίας της και τα 100 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου δημιουργού Γιώργου Τζαβέλλα, παρουσιάζοντας έγχρωμη «σα να γυρίστηκε χθες» αυτή την υπέροχη ταινία με πρωταγωνιστές τη Μάρω Κοντού και τον Γιώργο Κωνσταντίνου.

Δείτε το τρέιλερ για να γεμίσει η ψυχή σας συναισθήματα, όπως και η δική μας!

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner