Ο Τούρκος καναλάρχης Ατζούν Ιλίτζαλι επιβεβαιώνει συνάντησή του με τον Τσίπρα

0

Επιβεβαιώνει τις συνομιλίες του ο Τούρκος καναλάρχης και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών Ατζούν Ιλίτζαλι (Acun Ilıcalı) με τον πρωθυπουργός κ Τσίπρα. Αυτό έγινε σε επικοινωνία που είχε η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος που συνομίλησε με το πρόσωπο των ημερών, αποκαλύπτοντας τις επιχειρηματικές του προθέσεις αλλά και τη συνάντηση που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Nαι, ισχύει το ενδιαφέρον μου», ξεκαθάρισε στην εφημερίδα από την πρώτη στιγμή της συνομιλίας τους, ενώ επαναλάμβανε συνεχώς και με έμφαση πως… εμπιστεύεται την ελληνική οικονομία και ο ίδιος είναι φιλέλληνας.

«Θέλουμε να μπούμε στην ελληνική αγορά. Εμπιστεύομαι την Ελλάδα. Εμπιστεύομαι την ελληνική οικονομία δηλαδή και πρόθεσή μας είναι να επενδύσουμε στην Ελλάδα. Ετοιμαζόμαστε βέβαια για το διαγωνισμό, δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα πάρει η διαδικασία αυτή. Στον τηλεοπτικό τομέα έχουμε φτάσει ως εταιρία σε πολύ καλό επίπεδο και στόχος μας είναι να δείξουμε στην Ελλάδα τις ικανότητές μας», τονίσε.

Η επικοινωνία μαζί του, αναφέρει η εφημερίδα, ήταν πολύπλοκη και το τηλεφωνικό ραντεβού έγινε σε δύσκολες ώρες, καθώς ο ίδιος βρίσκεται στη Δομινικανή Δημοκρατία για γυρίσματα τηλεοπτικού σόου το οποίο θα προβάλλεται στο τηλεοπτικό δίκτυο TV8, στο οποίο είναι μεγαλομέτοχος ο ίδιος. 

Ο «Ατζούν», όπως τον ξέρουν όλοι οι Τούρκοι στη γειτονική χώρα, τόνισε πως δεν έχει στόχο να προβάλλει ειδήσεις στο τηλεοπτικό δίκτυο το οποίο θα αγοράσει και επιβεβαιώνει τη συνομιλία του με τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μάλιστα του υπέδειξε το διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα για τις τηλεοπτικές άδειες. 

«Ναι, το ξέρουν όλοι ότι συναντηθήκαμε. Βέβαια δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες, δεν αναλύσαμε το θέμα, αλλά του εκφράσαμε το ενδιαφέρον μας. Κι εκείνος μας ανέφερε πως θα γίνει ένας διαγωνισμός με διαφάνεια και θα έχουμε δικαίωμα να συμμετάσχουμε. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας θετικός, χαμογελαστός και θερμός άνθρωπος. Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ μαζί του, αλλά ας μη βγάλουμε διαφορετικά συμπεράσματα. Γιατί ο Έλληνας πρωθυπουργός να είναι αρνητικός; Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό στο όλο θέμα».

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner