Τακτοποιήθηκαν οι Αφοί Μυλόπουλοι γιατί προέρχονται από «Οικογένεια …ικανών ανθρώπων»!!!

0

Μπορεί η τοποθέτηση του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλου στη θέση του προέδρου της Αττικό Μετρό να άναψε φωτιές χθες στη Βουλή και να ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά της αντιπολίτευσης, αλλά όπως φαίνεται ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ δεν ήταν το μοναδικό μέλος της οικογένειας Μυλόπουλου που διορίστηκε σε κρατική θέση από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι ο αδερφός του κ. Μυλόπουλου, Νικήτας Μυλόπουλος, έχει διοριστεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», υποστήριξε ότι «Είναι άλλο πράγμα εγώ να διορίσω τον αδελφό μου στην ‘Αττικό Μετρό’, είναι άλλο πράγμα να διορίσει ο αδερφός μου εμένα στο Μέγαρο Μουσικής, είναι άλλο πράγμα να επιλεγεί εκείνος σε διαφορετική θέση και εγώ σε τελείως διαφορετική θέση γιατί θεωρηθήκαμε ότι είμαστε επαρκείς και ικανοί από την κυβέρνηση».

Η χθεσινή στιχομυθία χθες στη Βουλή

«Η γυναίκα του Καίσαρα θα πρέπει όχι μόνο φαίνεται αλλά είναι και τίμια» είπε ο βουλευτής της ΕΚ Μάριος Γεωργιάδης τονίζοντας πριν αναφερθεί στον διορισμό του αδερφού του κ. Μυλόπουλου ότι «συνεχίζονται οι διορισμοί των στενών φίλων και συγγενών του ΣΥΡΙΖΑ».

Στη συνέχεια απευθυνόμενος στον νέο πρόεδρο του Αττικό Μετρό τον ρώτησε «εάν είναι συγγενικό του πρόσωπο ο κ. Μυλόπουλος που πρόσφατα διορίσθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης;».

«Είναι αδελφός μου, αλλά δεν έκανα εγώ τον διορισμό του» , απάντησε ο κ. Μυλόπουλος για να του επισημάνει ο βουλευτής: «δεν είπα ότι τον διορίσατε εσείς, η κυβέρνηση τον διόρισε όπως και εσάς και αυτήν κρίνω».

Ο κ. Νικήτας Μυλόπουλος, ήταν καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης διορίστηκε τον Δεκέμβριο του 2015 και κατέχει την θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου .

Share.

Comments are closed.