Άνεργοι από τις Σκουριές ζητούν απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

0

Στην ανεργία και επίσημα 350 εργαζόμενοι στα μεταλλεία Χαλκιδικής των Σκουριών και η κυβέρνηση όχι μόνο δεν συμπαραστέκεται στο δράμα τους αλλά ετοιμάζεται να πετάξει στο δρόμο άλλους 2.000.

Το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Μεταλλείων Κασσάνδρας «Αγία Βαρβάρα», με μια δραματική ανακοίνωση, καλεί τα τοπικά στελέχη ΣΥΡΙΖΑ της Χαλκιδικής να δώσουν απαντήσεις στο δράμα της ανεργίας που ζουν.

Διαβάστε την ανακοίνωση

«Οι Σκουριές έκλεισαν και δεν θα ξανανοίξουν» . Αυτό το νέο μας είπε σήμερα η ηγεσία της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής και συγκεκριμένα οι κκ. Γκοντίνος Κ. (Συντονιστής ΠΣΕ ΣΥΡΙΖΑ Κ. Μακεδονίας), Παπαματθαίου Σ. (Γρ. Νομ. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής) και Πλιάκος Τ. (Στέλεχος. Νομ. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής), όταν σταθήκαμε μπροστά τους για να τους ρωτήσουμε τι θα κάνουμε από δω και πέρα, ως άνεργοι και εν δυνάμει άνεργοι.
Αντί να ντραπούν που για ένα γινάτι άφησαν 350 Χαλκιδικιώτες σε μια μέρα χωρίς δουλειά, και τώρα παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για να οδηγήσουν στην ανεργία άλλους 2.000, οι γραμματείς του κόμματος που καθορίζει τις τύχες μας, μας κατηγόρησαν κι από πάνω ακολουθώντας πιστά την γραμμή του κόμματος που μας θέλει «όργανα» της εταιρείας.
Από τον Πολύγυρο και τα τοπικά στελέχη του κόμματος που κρίνει το μέλλον μας και το μέλλον της περιοχής μας τουλάχιστον, και ξέρουν καλά ποιοι είμαστε ένας προς έναν, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μας απαντήσουν:

  • Τι θα γίνει με τους 350 Χαλκιδικιώτες που βγήκαν ήδη στην ανεργία
  • Τι θα γίνει με τους εργαζόμενους των Σκουριών
  • Ποιο θα είναι το μέλλον για την τοπική κοινωνία και την αγορά στην ΒΑ Χαλκιδική
  • Και τι οραματίζονται για τα χωριά μας, με τα Μεταλλεία ΚΛΕΙΣΤΑ

Τους καλούμε λοιπόν, ΑΥΡΙΟ, να ρθουν στα χωριά μας, να μας κοιτάξουν όλους στα μάτια και να μας ξαναπούν ΑΥΤΑ που μας είπαν σήμερα, με κλειστές τις πόρτες τους στον Πολύγυρο. Ειδικά αυτοί που έκαναν την δική μας ΑΝΕΡΓΙΑ στόχο ζωής.
Θα τους περιμένουμε
Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Μεταλλείων Κασσάνδρας  «Αγία Βαρβάρα»

Ο πρόεδρος
Γεώργιος Χατζής

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner