ΠΑΣΟΚ: O Τσίπρας κοροϊδεύει για τις 45.000 προσλήψεις το 2016

0

Η παράταση ισχύος της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου για τις 45.000 προσλήψεις το 2016 που εξήγγειλε η κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι αυτό ήταν… λόγια Τσίπρα αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας και τη χθεσινή ΠΝΠ.

Ειδικότερα σε σχετική ανακοίνωση γίνεται αναφορά στο θέμα των προσλήψεων αλλά και στα ρουσφέτια που περνάνε μέσα από τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και τα οποία δηλώνουν την αναποτελεσματικότητα των υπουργών της κυβέρνησης να αντιμετωπίσουν εγκαίρως διάφορα ζητήματα. 

Η ανακοίνωση 

«Με μια ακόμα ΠΝΠ κλείνει (;) το 2105 η κυβέρνηση Τσίπρα.Αλλη μια ΠΝΠ γεμάτη ρουσφέτια, άσχετα θέματα και  διατάξεις που  η αδιαφορία και η ανικανότητα των Υπουργών δεν αντιμετώπισε στην ώρα τους. Αυταρχισμός, αλαζονεία και περιφρόνηση των θεσμών και του Κοινοβουλίου. Και βέβαια η παράταση ισχύος της ΠΥΣ που απαγορεύει τις προσλήψεις επιβεβαιώνει ότι  το «δούλεμα» των πολιτών συνεχίζεται κανονικά. Τα περί 45.000 προσλήψεων το 2016 αποδείχτηκαν και αυτά …λόγια Τσίπρα, αφού ο αριθμός θα καθορισθεί κατ’ εξαίρεση μετά από έγκριση της τρόικας. Αποφασίζομεν λοιπόν, υπογράφομεν και κοροιδεύομεν!»

Share.

Comments are closed.