Όταν ο Τσίπρας κατήγγειλε το «ξεπούλημα» των αεροδρομίων!

0

Σε προηγούμενες αναρτήσεις μας αναφερθήκαμε στον Γ. Σταθάκη και τον κ. Χρ. Σπρίτζη για τα όσα είπαν για τις ιδιωτικοποιήσεις των αεροδρομίων. Αφήσαμε τελευταίο τον κ. πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα γιατί θέλαμε να υπενθυμίσουμε τη μεγάλη μνημονιακή στροφή του. Γιατί όσα έλεγε και κατήγγειλε προεκλογικά για τις προηγούμενες κυβερνήσεις θα τον… ακολουθούν, αφού ως πρωθυπουργός παραβίασε όλες τις «κόκκινες» γραμμές του και υπογράφει όλα όσα κατήγγειλε ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακόμη ένα τρανό παράδειγμα η υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ της Fraport και του ΤΑΙΠΕΔ για την ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων.

Τι έλεγε όμως προεκλογικά ο Αλέξης Τσίπρας για την ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων; Σε ομιλία του στις 15 Γενάρη, στη Ρόδο, πριν την μεγάλη «μνημονιακή κωλοτούμπα» του Ιουλίου, έλεγε: «Θα υπερασπιστούμε το δημόσιο χαρακτήρα των περιφερειακών αεροδρομίων. Γιατί το ξεπούλημα κάθε υποδομής δεν είναι ούτε πρόοδος ούτε ανάπτυξη! Το ξεπούλημα κάθε υποδομής είναι επιστροφή στην φεουδαρχία».

Σχόλιο ουδέν!

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ – ΡΟΔΟΣ 15 01 2015

Share.

Comments are closed.