Ανεστάλη η αποχή των παικτών, κανονικά οι αγώνες Κυπέλλου

0

Η αποχή των ποδοσφαιριστών ανεστάλη προσωρινά και εν αναμονή της εξέλιξης, εκ μέρους του ΠΣΑΠ, στα όσα συμφωνήθηκαν στη σημερινή σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ, ανάμεσα σε Ομοσπονδία, Super League, Football League και το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι αγώνες του τριημέρου 15-17 Δεκεμβρίου για την 3η αγωνιστική στο Κύπελλο Ελλάδας θα διεξαχθούν κανονικά, αρχής γενομένης από τους δύο σημερινούς, Αχαρναϊκός-Ηρακλής και Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΣΑΠ έλαβε εγγυήσεις επανασύστασης του Εγγυητικού Ταμείου των ποδοσφαιριστών από τους υπόλοιπους εταίρους, τους οποίους είχε καταγγείλει για αθέτηση της συμφωνίας που είχε επιτευχθεί πριν από περίπου δύο χρόνια, αλλά ουδέποτε εφαρμόστηκε.

Σε κάθε περίπτωση, η πλευρά του ΠΣΑΠ επιφυλάσσεται για το μέλλον και αναμένει την υλοποίηση των δεσμεύσεων. Να δει αν θα γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις που έλαβαν οι άλλες πλευρές, ειδάλλως θα προχωρήσει σε κινητοποιήσεις.

«Υπήρξε πνεύμα αλληλεγγύης. Δώσαμε από κοινού λύσεις στο πρόβλημα. Το εγγυητικό ταμείο θα λειτουργήσει άμεσα και θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές» δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Διονύσης Δημόπουλος, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, ανέφερε ότι «ως τις 20 Ιανουαρίου θα ολοκληρωθούν οι επαφές του ΠΣΑΠ με τους δύο συνεταιρισμούς».

Share.

Comments are closed.