Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: Ο Τσίπρας είναι ο νέος Εθνάρχης

0

Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα ως “εθνάρχη” και τονίζοντας ότι μαζί με τους Πρ. Παυλόπουλο και Κ. Καραμανλή αποτελούν την “εγγύηση για την καλή λειτουργία της δημοκρατίας“. 

Ο πρώην εισαγγελέας και πρώην διοικητής της ΕΥΠ επί κυβέρνησης Καραμανλή επισημαίνει χαρακτηριστικά: “Καλώς ή κακώς, τρεις είναι οι Εθνάρχες στην Ελλάδα: Του κέντρου είναι ο Ελευθέριος Βενιζέλος, της Δεξιάς ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και τώρα ήρθε η ώρα της Αριστεράς να αποκτήσει τον Εθνάρχη της -εάν δεν τον απέκτησε ήδη- τον Αλέξη Τσίπρα. Το πόσο μεγάλος είναι το απέδειξε το τελευταίο διάστημα, κόντρα σε όλο το σύτημα”.

Στη συνέχεια ο κ. Παπαγγελόπουλος σημειώνει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είναι τρία πρόσωπα που «είναι εγγύηση για την καλή λειτουργία της δημοκρατίας σε εποχή κρίσης και για την ασφάλεια της χώρας».

Χαρακτηρίζει, δε, τον Κώστα Καραμανλή ως «πρόεδρο της καρδιάς όλων των Νεοδημοκρατών», αλλά και «χρυσή εφεδρεία της χώρας». 

Τελικά δεν ξέρω τι να κάνω: Να γελάσω ή να κλάψω;

Share.

Comments are closed.