ΝΔ: Κατάφεραν κι έχασαν και τα ασφαλιστικά κατά της infosoloutins

0

Αυτό κι αν είναι ειδησάρα!!!! Οι ανευθυνουπεύθυνοι της ΝΔ κατάφεραν κι έχασαν ακόμη και τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει εναντίον της εταιρείας που ήταν υπεύθυνη για το εκλογικό φιάσκο.

Έτσι μετά εκλογικό, έχουμε και το νομικό φιάσκο που θα ανοίξει νέο κύκλο αλληλοκατηγοριών. Κάποιοι ήδη ρίχνουν ευθύνες στον νομικό σύμβουλο του κόμματος, διότι, λένε, πήγε απροετοίμαστος.

Ό Πρόεδρος Υπηρεσίας του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών δεν έκανε δεκτό το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με το οποίο ζητούσε τη χορήγηση προσωρινής διαταγής για τη συντηρητική κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας της εταιρείας με την επωνυμία ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΛΩΝΑΡΗΣ – ΕΛΕΝΗ ΤΥΡΜΑΚΗ Ο.Ε., που ανέλαβε τη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη του νέου αρχηγού, αλλά οδήγησε τη διαδικασία σε ένα πρωτοφανές πολιτικό φιάσκο.

Τακτική δικάσιμος για τη συζήτηση της αίτησης των ασφαλιστικών μέτρων ορίστηκε για τις 22 Ιανουαρίου 2016 στο ακροατήριο, ενώ η Ν.Δ. έχει καταθέσει και αγωγή (να σημειωθεί ότι ο Βαγγέλη Μεϊμαράκης είχε προτείνει να γίνει μήνυση και όχι αγωγή).

Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται να αναρωτηθεί κανείς γιατί τους έχει απαξιώσει ο ελληνικός λαός!

Share.

Comments are closed.