Σταύρος Θεοδωράκης: Τώρα το χρήσιμο για την πατρίδα είναι να είμαστε απέναντί σας – ΒΙΝΤΕΟ

0

Για «γκρίζο, αδιαφανή και άδικο» προϋπολογισμό έκανε λόγο ο επικεφαλής του ΠοταμιούΣταύρος Θεοδωράκης από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

«Η δεύτερη φορά αριστερά παρουσιάζει σήμερα έναν προϋπολογισμό της γνωστής σειράς των μνημονικών προϋπολογισμών» πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε, επίσης, πως κλείνει μια εφιαλτική χρονιά για τους Έλληνες, που ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες και κατέληξε σε μεγάλη απελπισία.

Ο κ. Θεοδωράκης κατηγόρησε την κυβένρηση για ανικανότητα.«Το 2015 είχαμε μικρή αύξηση της κατανάλωσης, σύμφωνα με τα στοιχεία σας, αλλά έχουμε μείωση των εσόδων. Πως χτυπάτε την φοροδιαφυγή; Υπάρχει μία απλή λέξη, ανικανότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το Ποτάμι ήταν και είναι εδώ για να βοηθήσει τη χώρα και το καλοκαίρι δεν μετρήσαμε το πολιτικό κόστος και φανήκαμε χρήσιμοι για την πατρίδα. Τώρα το χρήσιμο για την πατρίδα είναι να είμαστε απέναντί σας»

«Εσείς που είχατε διχάσει την Ελλάδα απερίσκεπτα λέτε τώρα να συμφωνήσουμε σε ένα πρόγραμμα. Απερίσκεπτα έχετε κόψει όλες τις γέφυρες με τη δημιουργική Ελλάδα, στήνετε ένα καθεστώς, διορίζετε φίλους, συγγενείς και κομματικούς πιστούς και τώρα λέτε «βοηθείστε», είπε απευθυνόμενος προς τον Πρωθυπουργό.

«Η χώρα χρειάζεται μαχαίρι στις σπατάλες από τις οποίες επωφελούνται προνομιούχοι οι συντεχνίες και αυτοί που είναι κοντά στα κόμματα» τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

Share.

Comments are closed.