Φώφη Γεννηματά: Δεν είστε Αριστερά, είστε η κυβέρνηση που θα ξεσπιτώσει τον κόσμο

0

Για «αναλγησία» κατηγόρησε την κυβέρνηση η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, η οποία – με αιχμή το νομοσχέδιο για το τρίτο πακέτο των προαπαιτούμενων – είπε πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ είναι η κυβέρνηση που με συνοπτικές διαδικασίες θα ξεσπιτώσει τον κόσμο.

«Θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι ήσασταν καλοί στο να πουλάτε» και τώρα καλύτεροι στο να ξεπουλάτε. Πουλήσατε ψεύτικα λόγια και “πρώτη φορά αριστερά” και σήμερα ξεπουλάτε την ελπίδα. Πουλήσατε δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση και ο κόσμος εισπράττει φόρους, εξώσεις και απελπισία. Αυτό δεν είναι Αριστερά. Είναι μια κυβέρνηση συμβιβασμένη που τα δίνει όλα» είπε η κ. Γεννηματά απευθυνόμενη προς τα κυβερνητικά έδρανα.

Κατέδειξε, δε, ως υπεύθυνο τον πρωθυπουργό για ότι συμβεί τονίζοντας πως το Grexit είναι ακόμα στην αυλή μας και η πολιτική αυτής της κυβέρνησης απειλεί να προκαλέσει κοινωνική έκρηξη.

Με αφορμή τις ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου για την πρώτη κατοικία, η κ. Γεννηματά ανέφερε ότι η εξαπάτηση των πολιτών σ’ ένα τόσο ευαίσθητο θέμα αποτελεί «μαύρη σελίδα» στην πολιτική μας ζωή και χαρακτηρίζει με τον χειρότερο τρόπο την διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, επισημαίνοντας ταυτοχρόνως πως με νόμο του ΠΑΣΟΚ προστατεύθηκαν τα σπίτια για πέντε χρόνια.

Ακόμη, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προχωρεί σε νέους φόρους, υπονομεύοντας ανταγωνιστικούς τομείς της Οικονομίας, για μια ακόμη φορά οδηγεί σε αποφάσεις «ντροπής» την Βουλή, παραδίδει το management των τραπεζών σε ξένα χέρια και πάντως δεν φορολογεί τους ολιγάρχες όπως προεκλογικά δεσμευόταν.

Η κ. Γεννηματά, εκτίμησε πως «τα χειρότερα έπονται και έρχονται».

Share.

Comments are closed.