Συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στην Αθήνα, Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 (Φωτο & Βίντεο)

0

Ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις και οι πορείες που πραγματοποίησαν το ΠΑΜΕ, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και η εξωκοινοβουλευτική αριστερά στο κέντρο της Αθήνας, στο περιθώριο της σημερινής γενικής 24ωρης απεργίας. Περισσότεροι από 25.000 οι διαδηλωτές, σύμφωνα με εκτιμήσεις.Γύρω στο μεσημέρι στη Βουλή βρέθηκαν οι διαδηλωτές της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, μετά την πορεία που ξεκίνησε από την πλατεία Κλαυθμώνος.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των δύο ομοσπονδιών, οι συγκεντρωμένοι έφτασαν τις 5.000.

Πορεία προς τη Βουλή πραγματοποίησαν και περίπου 6.000 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στο Μουσείο μετά το κάλεσμα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Επίσης συμμετείχε και Λαϊκή Ενότητα με επικεφαλής ο πρόεδρος της, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μαζί με τους Δημήτρη Στρατούλη, Ραχήλ Μακρή, Νάντια Βαλαβάνη, Κώστα Ήσυχο και Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Λίγη ώρα πριν, είχε ολοκληρωθεί

 η πορεία που πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ από την Ομόνοια στη Βουλή, με τη συγκέντρωση περίπου 15.000 ατόμων να διαλύεται χωρίς προβλήματα.

Στο τέλος δεν έλειψαν και τα επεισόδια στο 

Σύνταγμα, με ομάδα αντιεξουσιαστών να πετούν πέτρες και μολότοφ προς τους αστυνομικούς κι εκείνοι να απαντούν με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και Βίντεο από το Συλλαλητήριο


Share.

Comments are closed.