Θα τρελαθούμε: Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε απεργία εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, την Πέμπτη

0

Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες να συμμετέχουν μαζικά στην 24ωρη γενική απεργία που προκήρυξαν τα συνδικάτα την Πέμπτη 12 Νοέμβρη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι σήμερα, εν μέσω διαπραγματεύσεων, τα αιτήματα των εργαζομένων και συνολικά η εργατική κινητοποίηση, αποκτούν ιδιαίτερη κρισιμότητα που θα πρέπει να αξιοποιηθεί ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και τους εκβιασμούς οικονομικών και πολιτικών κέντρων εντός και εκτός Ελλάδας.

Προσθέτει ότι οι αγώνες απέναντι στις αντιλαϊκές, ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές συνεχίζονται ακόμα πιο δυναμικά. Διεκδικούμε, σημειώνει το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής, τα θεμελιώδη δικαιώματά μας στην εργασία, την ουσιαστική επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, τη διατήρηση του κοινωνικού και αναδιανεμητικού χαρακτήρα της ασφάλισης, την προστασία της πρώτης κατοικίας, αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, υγεία και παιδεία για όλους.

Ποιος κυβερνάει αυτόν το τόπο;

Το Twitter τρολάρει το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ σε απεργία

Φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης η ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας «τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες να συμμετέχουν μαζικά στην 24ωρη γενική απεργία που προκήρυξαν τα συνδικάτα την Πέμπτη 12 Νοέμβρη».

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά σχόλια χρηστών του Twitter:

Τοκάτας Φούγκας‏@platitudinous

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε απεργία για να μην περάσουν τα μέτρα που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να πέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και να έρθει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

adiasistos ‏@adiasistos 

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί στην απεργία το λαό να διαδηλώσει με τον ΣΥΡΙΖΑ κατά των μέτρων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι με τον ΣΥΡΙΖΑ κατά του ΣΥΡΙΖΑ!

πιτσιρίκος ‏@pitsirikos

Αλέξης Τσίπρας: Σας καλώ να συμμετάσχετε στην απεργία εναντίον των μέτρων που ψήφισα, γιατί δεν μπόρεσα να βρω ισοδύναμο για την απεργία.

ΤhanasiPap@ThanasiPap

Σε απεργία καλεί ο Σύριζα ενάντια στα μέτρα του Σύριζα. Επικεφαλής θα είναι ο Τσίπρας με πλακάτ κάτω ο Τσίπρας.

Vassilis Kikilias ‏@Vkikilias

Καλεί λέει ο ΣΥΡΙΖΑ τον κόσμο σε γενική απεργία την Πέμπτη ! Ρε ή ψυχοφάρμακα παίρνετε ή εξακολουθείτε να τους δουλεύετε ψιλό γαζί.. Ντροπή

Share.

Comments are closed.