Φωτογραφία με τους δράστες του ξυλοδαρμού του έδωσε στη δημοσιότητα ο

0

Στην ταυτοποίηση ακόμη τεσσάρων ατόμων για την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκος έξω από τη Βουλή έχει προχωρήσει η αστυνομία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος, μεταξύ των ατόμων αυτών είναι και ο άνδρας με το τζόκεϊ που γρονθοκόπησε τον κ. Κουμουτσάκο.

Τα άτομα αυτά παρέμεναν εξαφανισμένα προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και πλέον η αστυνομία χρειάζεται το «πράσινο φως» από τις δικαστικές Αρχές, δηλαδή εισαγγελική παραγγελία, για να συνεχίσει τις έρευνες.

Με νέο μήνυμά του, μέσω twitter, ο Γ.Κουμουτσάκος τονίζει: «Ο χρόνος περνάει. Οι ευθύνες πολιτικών και υπηρεσιακών αρμοδίων μεγαλώνουν και βαραίνουν. Σε λίγο θα είναι ασήκωτες».

Παράλληλα, ο βουλευτής της ΝΔ έδωσε στη δημοσιότητα και νέα φωτογραφία, που αναδημοσιεύουμε, από τις στιγμές της επίθεσης εις βάρος του.

Την ίδια ώρα, ο 24χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση και αφέθηκε ελεύθερος έως ότου οριστεί ημερομηνία για τη δίκη του, αρνείται πως ανήκει στην ομάδα εκείνων που επιτέθηκαν στον βουλευτή.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι απλώς προσπάθησε να προστατέψει τον Γ. Κουμουτσάκο.

Ωστόσο, η εκτίμηση της Αστυνομίας, βάσει των βίντεο από την επίθεση στον βουλευτή, είναι πως ο 24χρονος είχε σκοπό να καθυστερήσει τη φυγή του Γ. Κουμουτσάκου.

Την εκτίμηση επιβεβαιώνει και η μαρτυρία που συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία, βάσει της οποίας ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε το πρόσταγμα για τη δράση του Τάγματος Εφόδου κατά του βουλευτή της ΝΔ. Ο ίδιος ο βουλευτής της ΧΑ αρνείται κάθε σχέση και απείλησε με αγωγές.

Share.

Comments are closed.