Εκεί που φτύνουμε μετά από λίγo γλύφουμε

0

Μόλις πριν από λίγες μέρες η κυβέρνηση (ο Καμμένος) από το βήμα της Βουλής κατήγγειλε τον συγκεκριμένο επιχειρηματία για εκβιασμό και εξήγγειλε ότι αυτόν και κάτι άλλους θα τους συντρίψει !!!! Ποιον; Μα το κ. Δ. Γιαννακόπουλο με τον οποίο αντάλλασσε SMS.

Δεν πέρασαν όμως λίγες μέρες και έτρεξαν κάποιοι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΑΙΟΙ  και κάποιοι Νεοδημοκράτες να τον γλύψουν στα εγκαίνια του νέου καναλιού του CNN Greece το οποίο είναι γεγονός. Τώρα αν διερρήγνυαν τα ιμάτιά του στη Βουλή μικρή σημασία έχει.

Στην εκδήλωση παρέστη και χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Εσωτερικών και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, η υφυπουργός Βιομηχανίας, Θεοδώρα Τζάκρη, οι βουλευτές της Ν.Δ., Γιάννης Κεφαλογιάννης, Βασίλης Κικίλιας και Άδωνις Γεωργιάδης. Στην πρόσκληση του CNN Greece ανταποκρίθηκαν επίσης οι πρέσβεις, της Γαλλίας, της Αυστρίας, της Αυστραλίας, της Αιγύπτου και της Τουρκίας, εκπρόσωποι πολλών άλλων κρατών και πλήθος άλλων προσκεκλημένων από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο και σχετικούς φορείς.

Φυσικά το γεγονός αυτό από μόνο του σηματοδοτεί την έναρξη μιας κορυφαίας συνεργασίας τόσο για τον χώρο των ελληνικών Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας όσο και για την ελληνική κοινωνία την ίδια

Νίκος Βούτσης: Μια επένδυση …που τονώνει το «ηθικό» της ενημέρωσης

Ο Νίκος Βούτσης, Πρόεδρος της Βουλής, τόνισε μεταξύ άλλων: «Εύχομαι αυτή η επένδυση, αυτή η προσπάθεια, ως μέρος μιας υγιούς επιχειρηματικότητας, να πάει πολύ καλά, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα κλίμα στη χώρα μας που το έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη και για την άνοδο του επιπέδου της ενημέρωσης, της πληροφόρησης, της διαφάνειας στη δημόσια ζωή, τον διάλογο, τον πολιτισμό αλλά και για τη δημιουργία ενός επιχειρηματικού κλίματος που θα βοηθήσει πάρα πολύ στο να αντιμετωπίσουμε το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουμε ως χώρα, την ανεργία, τα προβλήματα στις εργασιακές σχέσεις και όχι μόνο».

Ποια είναι η ομάδα του CNN Greece

* O Παναγιώτης Μπόμης, ως Γενικός Διευθυντής. Μπήκε στο στίβο των ελληνικών media αμέσως μετά την αποφοίτησή του από το London School of Journalism το 1997, ενώ έχει διατελέσει στο παρελθόν και CEO των Παναθηναϊκών Εκδόσεων. Έχει παράσχει τις υπηρεσίες του εκτελώντας καθήκοντα Business Μanager τα πρώτα δυο χρόνια λειτουργίας της DPG Digital Media ενώ στη συνέχεια συνεργάστηκε με την ΤΙΜΕ Inc αφού με τον τίτλο του Chief Web Officer «έστησε» στην Ελλάδα για λογαριασμό της Olive Media τις ψηφιακές εκδόσεις του «Fortune», του «In Style» και του «People».

* Ο Ανδρέας Παναγόπουλος, ως Διευθυντής Σύνταξης. Δημοσιογραφεί από το 1990 και έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία σε μια σειρά από ρεπορτάζ «πρώτης γραμμής» (ελεύθερο, πολεμικό, οικονομικό, πολιτικό). Έχει διατελέσει Διευθυντής Ειδήσεων στον ΑΝΤ1 ΤV από το 2009 έως το 2015, ενώ από τον Νοέμβριο του 2014 είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ με το αντικείμενο της διατριβής του να αφορά στις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα και τις μετρήσεις επισκεψιμότητας.

* Η Μαρία Καρχιλάκη, ως Σύμβουλος Έκδοσης. Με πλούσια εμπειρία τις τελευταίες δυο δεκαετίες, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο ελληνικό κοινό, έχοντας στο παρελθόν «καλύψει» δημοσιογραφικά πληθώρα πολεμικών συρράξεων, ενώ στη συνέχεια επεκτάθηκε και στο διεθνές πολιτικό και οικονομικό ρεπορτάζ.

* Ο Τάσος Οικονόμου, ως Αρχισυντάκτης. Επί μια δεκαετία Διευθυντής Σύνταξης της ψηφιακής έκδοσης της «Καθημερινής».

* Ο Θανάσης Κουκάκης, ως Επικεφαλής Οικονομικού Ρεπορτάζ. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα, έχοντας εργαστεί στο παρελθόν στις έντυπες εκδόσεις των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ», «Το ΒΗΜΑ», «ΕΣΤΙΑ», αλλά και στο οικονομικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας In.gr.

* Η Βούλα Κεχαγιά, ως Πολιτική Ανταποκρίτρια. Με πολυετή εμπειρία στο πολιτικό ρεπορτάζ σε Μέσα όπως «Τα ΝΕΑ», την ΕΡΤ, τον «Αγγελιοφόρο» και το Mega Channel.

* Ο Δημήτρης Κοτταρίδης ως πολιτικός συντάκτης, ο οποίος μετρά πολλά χρόνια στο πολιτικό ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ANT1.

* Ο Λουκάς Καρνής, ως Page Editor. Προέρχεται από τον χώρο του περιοδικού Τύπου, έχοντας στο παρελθόν παράσχει τις δημοσιογραφικές του υπηρεσίες στο «Status», σε εκδόσεις και ένθετα της «Καθημερινής», αλλά και ως Διευθυντής Σύνταξης στην ελληνική έκδοση του «Esquire».

* Ο Μιχάλης Τσώχος, ως Eπικεφαλής Aθλητικού Rεπορτάζ. Aπό το 1991 εργάζεται ως παρουσιαστής και σχολιαστής αθλητικών εκπομπών, ραδιοφωνικός παραγωγός και αρθρογράφος. Αποτελεί τη «φωνή» του UEFA Champions League και Europa League στην Ελλάδα, ενώ έχει καλύψει δημοσιογραφικά τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της εικοσαετίας, όπως Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια Κύπελλα Ποδοσφαίρου κ.ά.

* Ο Κώστας Πλιάκος ως ειδικός συνεργάτης για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ και ειδικών αφιερωματικών ερευνών με 15ετή εμπειρία στον «Ελεύθερο Τύπο» και πληθώρα συνεργασιών με έντυπα Μέσα, ραδιοφωνικούς σταθμούς αλλά και διεθνή φωτογραφικά πρακτορεία.

Πέρα από την κριτική που κάνουμε για τις ταχτικές κάποιων πολιτικών (πολιτικάντηδων), εμείς να ευχηθούμε από καρδιάς καλή επιτυχία στο νέο μέσο, την οποία θεωρούμε δεδομένη βλέποντας το ρόστερ, που λένε στα ποδοσφαιρικά, το οποίο αποτελείται από εγνωσμένης αξίας λειτουργούς των μέσων ενημέρωσης. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και πάλι!

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner