Ο υπουργός προτρέπει του Διευθυντές Σχολείων στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου να εντάξουν μαρτυρίες επιζώντων

0

Διαβάζω σε ανάρτηση του esos.gr:

«Τις μαρτυρίες επιζώντων του Αλβανικού Έπους και Αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης να λάβουν υπόψη τους και να εντάξουν στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, προτρέπει ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκος Φίλης , τους Διευθυντές και τους Συλλόγους διδασκόντων.

Στην εγκύκλιο του ο υπουργός προς όλες τις σχολικές μονάδες αναφέρει: «Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στα σχολεία την παραμονή της εθνικής επετείου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις σχετικές διατάξεις, παρακαλούνται οι Διευθυντές και οι Σύλλογοι Διδασκόντων των σχολικών μονάδων όπως λάβουν υπόψη και αξιοποιήσουν μαρτυρίες επιζώντων του Αλβανικού Έπους, καθώς και επιζώντων Αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης».».

Υπουργέ μου, μάλλον θα πρέπει να έχετε άγνοια για το τι έκαναν και κάνουν οι μαχόμενοι εκπαιδευτικοί καθημερινά στα σχολεία. Και αν εσείς ο ίδιος έχετε άγνοια, όπως είναι φυσικό και λογικό μιας και δεν είστε εκπαιδευτικός, θα έπρεπε όμως  οι σύμβουλοί σας να σας έχουν ενημερώσει, για να μην εκτίθεστε. Δεν προτίθεμαι να γράψω περισσότερα.

Γιατί σας τα γράφω αυτά; Απλά για να σας προφυλάξω, γιατί «κρούετε ανοιχτές θύρες». Και ως απόδειξη αυτών που λέω ρίξτε μια ματιά στους παρακάτω συνδέσμους:

http://fourtounis.gr/fil/04/pdf/01.pdf

http://fourtounis.gr/fil/04/pdf/03.pdf

 

Share.

Comments are closed.