Μιχελογιαννάκης: «Μην ακούω μαλ@@@@ς, ο κόσμος δεν μας ψήφισε;»

0

Αίσθηση προκαλούν τα λεγόμενα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αφού το ψήφισα το μνημόνιο, τώρα θα βγω να λέω ότι δεν το ψήφισα; Θα δώσω μάχη στη Βουλή να μην περάσουν κάποιες διατάξεις, ο ΕΝΦΙΑ δεν μπορεί να είναι στα αγροτεμάχια. Αλλά κι ο κόσμος να μην διαμαρτύρεται αφού εκείνος μας ψήφισε και ήξερε τι ψηφίσαμε, τι θα φέρναμε» είπε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης στο Ράδιο Κρήτη και πρόσθεσε:

«Και στο κάτω κάτω δεν είναι ο ίδιος κλήρος στην Κρήτη με τη Θεσσαλία» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όταν του τονίστηκε ότι ο κόσμος διαμαρτύρεται για τους τόσους φόρους και τα μέτρα ξέσπασε: «Εντάξει ο κόσμος διαμαρτύρεται μαζί του είμαι. Αλλά μην ακούω μ@…κίες τώρα, ο κόσμος αυτός δεν μας ψήφισε; Δεν περάσαμε το μνημόνιο και μετά μας ψήφισε; Στο Ηράκλειο μας έδωσε και μια έδρα παραπάνω! Τι να κάνω εγώ τώρα να μην ψηφίσω;», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα να πω ότι δεν έχει δίκιο ο Μιχελογιαννάκης, σίγουρα θα είμαι εντελώς άδικος. Σας θυμίζω ότι την ήμερα των εκλογών αντί άλλης ανάρτησης εμείς γράφαμε:

«ΚΑΛΕΣ ΚΑΛΠΕΣ αδέρφια, και μην λησμονείτε: «Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται» ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ

Δείτε το ΕΔΩ

Share.

Comments are closed.