Βουλευτίνες Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ διαδηλώνουν κατά της πολιτικής που ψήφισαν για το λιμάνι!

0

Και όμως συνέβη και αυτό! Στην κινητοποίηση ενάντια στην παραχώρηση εκτάσεων του Δημοσίου από τον ΟΛΠ που συνοδεύει την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου της εταιρείας, παρόντες ήταν και μάλιστα στην πρώτη γραμμή της διαδήλωσης βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος!

Συγκεκριμένα ήταν οι βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα και η Ελένη Σταματάκη -που διακρίνονται στις φωτό – και οι οποίες διαδήλωσαν κατά των αποφάσεων που ψήφισαν!

Η ακόμα μεγαλύτερη ειρωνεία της ιστορίας, είναι ότι οι δύο βουλευτίνες (που έχουν αγώνες στην αριστερά του Πειραιά), ουσιαστικά «βάδισαν» μαζί με τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά… κατά του συντρόφου τους υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα, ο οποίος επίσης έχει ψηφίζει τα ίδια και τα αυτά, αλλά… τώρα τα εφαρμόζει πιστά!

Έτσι λοιπόν παρατηρούμε αυτές είναι βουλευτίνες πρώτα να ψηφίζουν το Μνημόνιο με προαπαιτούμενο και την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ και μετά συμμετέχουν σε διαδήλωση κατά της ιδιωτικοποίησης. Πώς να μην έρθει στο μυαλό σου η λαϊκή ρήση «Εσύ τι πίνεις και δε μας δίνεις…»

Share.

Comments are closed.