Ηχητικό ντοκουμέντο: Πανικόβλητοι χρυσαυγίτες μιλούν για τη δολοφονία Φύσσα και τον Ρουπακιά που έπαιρνε μισθό 600 ευρώ

0

Νέα ντοκουμέντα για τη δράση της Χρυσής Αυγής και τα όσα συνέβησαν μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έρχονται στο φως. Πρόκειται για ηχητικό ντοκουμέντο το οποίο συγκλονίζει καθώς περιγράφει τις πανικόβλητες συνομιλίες Χρυσυαγιτών μετά τη δολοφονία στη Νίκαια.

Μετά το βίντεο που δείχνει τον Πατέλη να δίνει οδηγίες προς τα μέλη της Χ.Α. λέγοντας χαρακτηριστικά «ό,τι κινείται σφάζεται», το νέο ηχητικό που έρχεται στο φως, αφορά στην τηλεφωνική συνομιλία δύο μελών της οργάνωσης που έντρομοι σχεδιάζουν να εξαφανίσουν ενοχοποιητικά στοιχεία.

Ο ένας εκ των συνομιλητών, ο Νίκος, πιστεύεται ότι είναι ο κατηγορούμενος Νίκος Αποστόλου ενώ τα στοιχεία της συνομιλήτριάς του δεν έχουν γίνει γνωστά. Οι δύο διαβάζουν το δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος» με τις αποκαλύψεις ενός πρώην στελέχους για την δράση και την οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Ο βουλευτής και ο Μιχαλολιάκος έδιναν την έγκριση

Σε ένα σημείο της συνομιλίας ο ένας εκ των συνομιλητών παραδέχεται ότι ακόμη και ο Νίκος Μιχαλολιάκος γνώριζε για την δολοφονία του Φύσσα λέγοντας ότι έτσι ήταν η ιεραρχία:

– Μιλούν στο Star οι γονείς του Παύλου.

– Νίκος: Ναι, ε;

– Και είπανε γι αυτό, είπε αυτό το μεγαλοστέλεχος του Πειραιά, εεε το στέλεχος, αυτός ο χρυσαυγίτης ο πρώην χρυσαυγίτης του Πειραιά, ότι ενημερώσανε το μεγαλοστέλεχος της Νίκαιας, αυτός πήρε βουλευτή και ο βουλευτής πήρε τον Μιχαλολιάκο και πήγε και τον σκότωσε.

– Νίκος: Ναι μωρέ εντάξει αυτό είναι η ιεραρχία πως πήγαινε. Για να κάνεις κάτι παίρνεις πρώτα τον Γιάννη, ο Γιάννης το λέει στον Μεγάλο και αν δώσει το Οκ ο Μεγάλος πας.

– Τι αποκαλύπτει πρώην μέλος της οργάνωσης

– Νίκος: Το ξέρεις ότι θα μπούμε όλοι φυλακή τώρα ε;

– Καλά εντάξει. Δε σας ξεπλένει τίποτα. Ειδικά εσύ που είσαι μέλος και όχι υποστηρικτής. Αυτό το μου..πανο.

– Νίκος: Άμα κάτσει και μιλήσει αυτός…

– Αυτό το μου…πανο όποιος και αν είναι, έχει πει ποιοί είναι μέλη, ποιοί είναι υποστηρικτές, ποιός είναι ο Πυρήνας, ποιος ειναι ο ανοικτός πυρήνας, ποιος είναι ο κλειστός Πυρήνας.

Ο Ρουπακιάς παίρνει 600 ευρώ από τη Χρυσή Αυγή

Η γυναίκα της συνομιλίας αναφέρεται στα δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν ότι ο Ρουπακιάς εργαζόταν για την Χρυσή Αυγή με μισθό:

– Καλά την έχει γ..ήσει ο Πατέλης ε;

– Νίκος: Ρε έβγαλαν τη μάνα του το πήρες χαμπάρι; Φωτογραφίες έχουν τη μάνα του. και λέει ότι και καλά η μάνα του Πατέλη κόβει τη βασιλόπιτα για τα μέλη, ενώ σπίτι της κρύβει τα ρόπαλα και τα γκλομπ λέει.

– Ότι δουλεύει ο Γιώργος και παίρνει λεφτά από τη Χρυσή Αυγή.

– Νίκος: Ε παίρνει 600 ευρώ.

– Ότι τα Τάγματα Εφόδου πως λειτουργούν, πώς μπαίνουν στον Πυρήνα, τι είναι ο Πυρήνας…

– Νίκος: Θα χουμε πρόβλημα τώρα.

Οι σκληροί της Νίκαιας και η τελετή μύησης

Λιγο αργότερα η γυναίκα, διαβάζοντας τις αποκαλύψεις του πρώην στελέχους της Χρυσής Αυγής διαβάζει τα τις τελετές μύησης στους κλειστούς πυρηνες της οργάνωσης και ο Νίκος επιβεβαιώνει το δημοσίευμα:

– Ρε τι λέει αυτός ρε; “Είσαι ένα μηδενικό για να μπεις στον Πειραιά”

– Νίκος: Α ναι το ξέρω αυτό ναι. Ε αυτά τα κάνανε οι Νικαιώτες. Τα κάνανε

– Σου βαράνε λέει τα πλευρά

– Νίκος: Ναι αυτά τα κάνανε οι Νικαιώτες. Στις αρχές…

– Εντάξει. Βλέπω να ερχόμαστε να σας φέρνουμε τσιγάρα στον Κορυδαλλό. Εκεί θα καταλήξετε. Εκεί θα καταλήξετε δυστυχώς.

– Νίκος:Στο indymedia λέει φάτσα κάρτα με δείχνει. Τη φωτογραφία που είχα με τον Θόδωρα και αυτούς.

– Ρε λες να τα λέει ο Κάσπερ όλα αυτά;

– Νίκος: Όχι ρε τι να κάνει αυτός ο τρύπας; Θα τον γ..ήσω άμα τα λέει αυτός. Εγώ ξέρεις ποιόν σκέφτομαι; Θυμάσαι τον χοντρό τον χαζό τον Χρήστο;

– Όχι.

– Νίκος: Ένα χαζό που ήταν στη Δεληγιάννη, που ερχόταν συνέχεια. Στη Δεληγιάννη λέω.. στη Μακρυγιάννη.

– Λέει για την Κόρινθο τότε στα επεισόδια που πήγατε

– Νίκος: Που:

– Ότι φύγανε λέει από τον Πειραιά και πήγανε λέει στην Κόρινθο και παίξατε ξύλο.

– Νίκος: Α ναι τα ξέρω ρε όλα αυτά υπάρχουν φωτογραφίες. Με τα μπάσταρδα.

– Και ότι έχετε πάρει λέει και ανήλικο παιδί μαζί σας και σας κρίνουνε γι αυτό. Βγήκε ο γιατρός που εξέτασε τον Φύσσα και είπε ότι είναι επαγγελματικό το χτύπημα του Γιώργου.

– Νίκος: Το ξέρεις στην Κόρινθο έχω εμπορική φωτογραφία ε; Σε σύγκρουση με ένα Ματά. Μπορεί να εμφανιστεί και αυτή η φωτογραφία. Ναι όλες στο indymedia είναι. Έχουν το φωτογραφικό υλικό.

Πέτα τα αυτοκόλλητα με τον Χίτλερ και τα μαχαίρια και τους δυναμίτες

Στο τέλος της συνομιλίας ο Νίκος δίνει εντολή στην συνομιλήτριά του να πετάξει όλα τα στοιχεία που θα τον ενοχοποιήσουν κάνοντας λόγο για αυτοκόλλητα με τον Χίτλερ, για φωτογραφίες από επεισόδια, για πτυσσόμενα κλόμπ, μαχαίρια και δυναμίτες.

– Πρέπει να έχουνε μείνει φωτογραφίες αλλά δεν ξέρω που.

– Νίκος:Ποιές φωτογραφίες;

– Της Χρυσής Αυγής ρε Νίκο.

– Νίκος: Α στο άλμπουμ… Καλά οι φωτογραφίες αυτές δε δείχνουν τίποτα. Έχω κανα δύο από επεισόδια που είμαστε. Που με δείχνουν. Σκίσε τις αυτές! Πέτα τες!

– Μα δεν ξέρω που είναι…

– Νίκος: Είναι στο συρτάρι σε ένα άλμπουμ μέσα…

– Δεν το βρήκα αυτό το άλμπουμ.

– Νίκος: Το μικρό…

– Δεν το βρήκα αυτό το άλμπουμ. Μια φωτογραφία που βρήκα εκεί με σημαίες και πολύ κόσμο την έσκισα και την πέταξα.

– Νίκος: Ωραία! Να σου πω κάτι. Πάρε τη μάνα μου και πες της… Έχω αυτοκόλλητα με τον Χίτλερ και τέτοια μέσα. Και αφίσες και τέτοια. Πες της να τα πετάξει όλα αυτά.

– Ε μα με πήρε η μάνα σου το πρωί και μου είπε να καθαρίσω όλα μου τα συρτάρια γιατί τις προάλλες λέει που ήρθε ήταν πολύ λερωμένα λέει τα συρτάρια. Μιλάει και συνθηματικά η Ζωή στο τηλέφωνο.

– Νίκος: Ναι. Ωραία πες της αυτά και ότι πτυσσόμενα και τέτοιες μαλακίες που έχω και τα μαχαίρια και κάτι ναυτικές, δυναμίτες πες της να τα πετάξει όλα.

– Καλά θα την πάρω.

– Νίκος: Μην πάει και μου πετάξει τις μπλούζες.

– Εγώ τι να τις κρατήσω άμα έχω εδώ καμία;

– Νίκος: Ναι ρε τα ρούχα κράτα τα, δε σου λέει κανείς τίποτα για τα ρούχα. Τα πράγματα με ενδιαφέρει να μη βρούνε. Πες της ότι αυτοκόλλητα και αυτά έχω να τα πετάξει όλα. Γιατί έχω και τη μαλακία τα αυτοκόλλητα τα κόκκινα, θυμάσαι που είχαμε βγάλει με το μαχαίρι;

– Δεν το θυμάμαι.

– Νίκος: Άμα το δουν αυτό τελείωσε μετά. Θα πουν να αυτοί είναι.

– Ναι γιατί άμα θέλουν δε μπορούν να ανασύρουν το δικαστήριο που έχεις με τον (ακατάληπτο) και τον Θοδωρή..Και με τον Δεμέστιχα.

– Νίκος:Αυτό σου λέω. Το έχουν βάλει στο indymedia. Αυτό δε λέμε; Αυτό σου έλεγα. Το δικαστήριο. Το δικαστήριο πλησιάζει τώρα. Έχει γούστο να φάμε κανά π…τσο τώρα.

Share.

Comments are closed.