Γ. Πανούσης: ο ΣΥΡΙΖΑ έμπλεξε τα ιδεολογήματα με την πραγματικότητα

0

Ο πρώην υπουργός ασκεί έντονη κριτική στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία όπως υποστηρίζει δείχνουν ανακύκλωση των ίδιων προσώπων σε άλλους ρόλους, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας δεν έκανε το προσδοκόμενο άνοιγμα στην κεντροαριστερά.

Υποστηρίζει επίσης, πως όποιος πει ότι θέλει νέες εκλογές λόγω αδυναμίας σχηματισμού κυβέρνησης θα καταστραφεί και ότι αν του γίνει πρόταση από τη Ν.Δ. να αναλάβει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τότε σε περίπτωση που δεχθεί θα έχουμε έναν χειμώνα που θα τον θυμόμαστε για χρόνια.

Ο κ. Πανούσης δηλώνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ «έμπλεξε τα ιδεολογήματα με την πραγματικότητα. Έμπλεξε τους ακτιβισμούς με τη συνολική διαχείριση των προβλημάτων», ενώ πέρα από τη διαχειριστική αδυναμία ορισμένων υπουργών δεν κατάλαβε «τι αριστερό έκαναν στα υπουργεία, ώστε να δείξουν μία χρηστή διοίκηση, διαφάνεια και ισονομία».

«Απειλήθηκα για τη ζωή μου. Δικαιωματίες του ΣΥΡΙΖΑ επισκέπτονταν στον Κορυδαλλό κατηγορουμένους για τρομοκρατία, τους οποίους παραπληροφορούσαν λέγοντάς τους ότι εκείνος ευθύνεται για ότι στραβό κάνει η κυβέρνηση σε βάρος τους. «Θα φάμε τον Πανούση», λέγανε» αποκαλύπτει ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης σε συνέντευξη στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής».

Τρεις τουλάχιστον μεμονομένους Ευρωπαίους τζιχαντιστές με διαβατήρια κρατών μελών της Ε.Ε. είχε εντοπίσει η ΕΥΠ στην Ελλάδα, επί των ημερών του, για τους οποίους ενημερώθηκαν οι υπηρεσίες άλλων χωρών, αναφέρει ο κ. Πανούσης. Επιμένει, επίσης, σε κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-Νέας Δημοκρατίας, δίνοντας όμως άλλη διάσταση αυτή τη φορά, καθώς προτείνει πρωθυπουργό τρίτο πρόσωπο πέραν των δύο πολιτικών αρχηγών.

Share.

Comments are closed.