Ντροπή! Άφησαν ελεύθερο Γερμανό με πορνογραφικό υλικό παιδιών στην Κρήτη

0

Οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι όταν είδαν το ανατριχιαστικό υλικό που περιλάμβανε φωτογραφίες και βίντεο, με πρωταγωνιστές παιδάκια αλλά και βρέφη από 7 μηνών, μετά τη σύλληψη του 49χρονου Γερμανού για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου στην Κρήτη. Μάλιστα η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας!

Σε υπολογιστή και σε σκληρό δίσκο που σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε κρύψει σε διπλανή πολυκατοικία, βρέθηκε το απίστευτο υλικό, το οποίο μάλιστα χαρακτηρίστηκε πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα!

Παρ’ όλα αυτά, ο Γερμανός, τελικά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, προκαλώντας οργή στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο!

Μάλιστα, ο Γερμανός, είχε προσπαθήσει να το σκάσει όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του για να τον συλλάβουν και τ Τελικά, τον βγήκαν κρυμμένο σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, είχε μεταφέρει και είχε κρύψει στην ταράτσα διπλανής πολυκατοικίας, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, καθώς και εξωτερικό σκληρό δίσκο ηλεκτρονικού υπολογιστή,
μέσα στους οποίους από την επιτόπια ψηφιακή διερεύνηση, βρέθηκαν αποθηκευμένα χιλιάδες αρχεία με σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων πρωτόγνωρο για τα διεθνή δεδομένα (εικόνες και βίντεο), στα οποία απεικονίζονταν ανήλικα παιδιά ηλικίας από επτά μηνών έως και δέκα ετών.

Μάλιστα, όπως προέκυψε ο 49χρονος τυγχάνει σεσημασμένος, καθώς έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έχει σχηματισθεί δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του για όμοια αδικήματα…

Share.

Comments are closed.