Μ. Γλέζος: Ούτε η πλατφόρμα, ούτε από αυτοί που βρίσκονται στο Μαξίμου δεν εκφράζουν τα οράματα του ΣΥΡΙΖΑ

0

«Είναι απαράδεκτη αυτή η συμφωνία. Να αντιδράσουν οι σύντροφοι στις επιλογές του ενιαίου κόμματος. Καλώ την ηγεσία να συνέρθει. Αυτή είναι μια επιλογή της ηγεσίας του κόμματος» δήλωσε το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας οργανισμός. Το ενιαίο κόμμα έχει διασπαστεί στα τρία. Αυτοί που είναι στο Μαξίμου, η ομάδα του Λαφαζάνη και η ΚΟΕ. Ευελπιστώ, ο Τσίπρας να ταυτιστεί με την ιστορία του και να απεγκλωβιστεί από ορισμένες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί στο Μαξίμου» πρόσθεσε.

Για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο κόμμα Λαφαζάνη σημείωσε: «Έχω πει ότι για μένα η μορφή του νομίσματος δεν ανατρέπει τον ρόλο του νομίσματος. Εγώ στις εκλογές θα είμαι με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τα οράματά του. Ούτε από την πλατφόρμα, ούτε από αυτούς που βρίσκονται στο Μαξίμου δεν εκφράζονται τα οράματα του κόμματος».

Ο κ. Γλέζος υπογράμμισε ότι «αφέντης είναι τα μέλη του κόμματος και πρέπει να ακουστούν» και υποστήριξε ότι κάποιοι του έχουν πει να σκάσει. «Μου έχουν πει κάποιοι “σκάσε”. Τι θέλει κι ανακατεύεται ο γέρος και εγώ τους απαντώ με ρήσεις του Σόλωνα, ότι πολίτης είναι αυτός που έχει υποχρέωση να ανακατεύεται στα κοινά» είπε χαρακτηριστικά.

Share.

Comments are closed.