Στ. Θεοδωράκης: Δεν πρέπει να κάνουμε το χατίρι σ’ εκείνους που θέλουν την Ελλάδα έξω από την Ευρώπη

0

«Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να κάνουμε το χατίρι σ’ εκείνους που θέλουν την Ελλάδα έξω από την Ευρώπη», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης από τον Δραπανιά Κισσάμου, όπου βρέθηκε προκειμένου να συμμετάσχει στο πανηγύρι που διοργανώνεται κάθε χρόνο το Δεκαπενταύγουστο.

«Η χώρα δεν έχει ακόμη σωθεί», υπενθύμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού μιλώντας στη «Νέα Τηλεόραση Κρήτης» και επανέλαβε ότι «εκείνο που προέχει είναι να λύσουμε το μεγάλο εθνικό θέμα, να σταθεροποιηθούμε και μετά να πάμε σε εκλογές για να λύσουμε τις διαφορές μας».

«Έχουμε πολύ μεγάλες διαφορές με το παλιό σύστημα. Με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ», είπε ο κ. Θεοδωράκης και συνέχισε τονίζοντας ότι θα πρέπει να αναγνωρίσει ότι «αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα εθνικό μέτωπο που θα πρέπει να τύχει της επικρότησης της κοινωνίας. Υπάρχουν άνθρωποι που ψηφίζουν πράγματα -που θα μπορούσαν να μην τα ψηφίζουν για να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση- και τα ψηφίζουν μόνο και μόνο για να σωθούμε». «Είναι μια καλή αρχή», πρόσθεσε και επεσήμανε την ανάγκη «να περάσουμε σε μια νέα εποχή αλήθειας».

Όσον αφορά στα μέτρα που πέρασαν χθες Παρασκευή από τη Βουλή, είπε ότι «είναι δύσκολα και πολλά απ’ αυτά είναι άδικα». «Δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να ψηφίσουμε», εξήγησε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Τέλος, τόνισε πως «το Ποτάμι έχει φτιάξει μια ολοκληρωμένη πρόταση για πράγματα που μπορούμε να διορθώσουμε από τον Σεπτέμβριο. Αλλά αυτό θα συμβεί αφού έχουμε σταθεροποιηθεί».

Share.

Comments are closed.