Έκρηξη οργής του Σταύρου Θεοδωράκη κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου

0

Ποιος είδε τον Σταύρο Θεοδωράκη και δεν τον φοβήθηκε… που λέει και ο θυμόσοφος λαός. Εξοργισμένος, ως φαίνεται, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και την απόφασή της να ορίσει για σήμερα το βράδυ τη Διάσκεψη των Προέδρων προκειμένου να καθυστερήσει τη διαδικασία ψήφισης του τρίτου Μνημονίου.

Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα άσκησε δριμεία κριτική στην ΠτΒ, σε ανάρτησή του στο facebook, με τίτλο «Τα κακομαθημένα».

Το πλήρες κείμενο της ανάρτησής του:

«Τα κακομαθημένα

Οι εξηγήσεις δεν είναι ποτέ μόνο πολιτικές. Υπάρχουν κάποια κακομαθημένα παιδιά που πάντα θέλουν να περνάει το δικό τους. Μερικές φορές το πληρώνει η παρέα, μερικές φορές το πληρώνει η χώρα. Ο κόσμος πρέπει να περιστρέφεται πάντα γύρω από αυτά. Μικρά τσίριζαν στο πάτωμα μέχρι να τους γίνει το χατίρι. Τώρα τσιρίζουν στ’ αυτιά μας («εγώ είμαι η εξουσία» – «εγώ είμαι η εξουσία»). Το θέμα είναι να μπορείς να εντοπίζεις τα κακομαθημένα πριν τους αναθέσεις ρόλους που θα σου κάνουν τη ζωή μαρτύριο και θα δυναμιτίσουν τη ζωή των άλλων. Στην Αγία Βαρβάρα που μεγάλωσα δεν υπήρχαν πολλά κακομαθημένα παιδιά γι’ αυτό ίσως μάθαμε να τα ξεχωρίζουμε εύκολα. Αλίμονο σε αυτούς που δεν τα ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά.

Επί του πρακτέου: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιμένουμε μέχρι το βράδυ για να συνέλθει η κυρία Κωνσταντοπούλου από το τζετ λάγκ που της προκάλεσε η ξαφνική επιστροφή στην Αθήνα. Η Διάσκεψη των Προέδρων μπορεί να γίνει και χωρίς αυτή. Θα είναι ένα καλό (τελευταίο) μάθημα.

ΣΘ 12.8.15»

Share.

Comments are closed.