Σφοδρή επίθεση Αλαβάνου κατά Τσίπρα

0

Ο Αλέκος Αλαβάνος άσκησε σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως διαδραματίζει ένα ρόλο ιδιαίτερα αρνητικό για την χώρα και δεν εκπροσωπεί τις αξίες της Αριστεράς

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», ο πρόεδρος του κόμματος «Σχέδιο Β»  τόνισε ότι ο πρωθυπουργός δεν δίστασε να κάνει στροφή 180 μοιρών στις θέσεις του, ώστε να βρει έναν πολιτικό ρόλο, που είναι ιδιαίτερα αρνητικός για την χώρα και δεν είναι τιμητικός για έναν άνθρωπο της Αριστεράς.

«Πιστεύω ότι ο κος Τσίπρας έδειξε ότι έχει μια πολιτική ικανότητα επιβίωσης άλλου διαμετρήματος, ικανότητα που δεν διστάζει στο να κάνει πλήρη ανάστροφη 180 μοιρών και στις θέσεις του και επομένως νομίζω αργά ή γρήγορα θα έβρισκε το δρόμο του να παίξει έναν ρολό κεντρικό πολιτικό ο οποίος κατά την γνώμη μου είναι ιδιαίτερα αρνητικός για την χώρα μας. Ιδιαίτερα αρνητικός και δεν είναι τιμητικός για έναν άνθρωπο ο οποίος έρχεται από την Αριστερά».

Παράλληλα, τόνισε ότι ο Α. Τσίπρας και η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έχουν απομακρυνθεί από τις «ιδεολογικές ράγες» της Αριστεράς, καθώς δεν μιλάνε ντόμπρα και ειλικρινά στον ελληνικό λαό. «Εγώ προσπαθώ να πάρω αυτή την λαϊκή αντίληψη που υπήρχε για την Αριστερά, ότι η Αριστερά προσφέρει, ότι η Αριστερά είναι ανιδιοτελής και ότι η Αριστερά δεν λέει ψέματα. Ένα πολύ απλό χαρακτηριστικό αν θέλετε της πολιτικής συμπεριφοράς είναι το να μιλήσεις ντόμπρα και ειλικρινώς στον ελληνικό λαό. Είδαμε ότι αυτό ούτε κατά διάνοια δεν υπάρχει ούτε στον κ. Τσίπρα, ούτε σε όλη την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Α. Αλαβάνος.

Share.

Comments are closed.