Χαμόγελο του Παιδιού: Έχουμε μόνο μια εβδομάδα ζωής λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων

0

Αναφερόμενος στο οικονομικό αδιέξοδο που αντιμετωπίζει ο οργανισμός, αλλά και την δύσκολη στιγμή που βιώνει η χώρα και στην προκειμένη περίπτωση τα παιδιά και οι οικογένειές τους μιας και η οικονομική στασιμότητα των τελευταίων εβδομάδων έχει επηρεάσει και τον οργανισμό με τις οικονομικές και υλικές προσφορές να έχουν παγώσει

Αυτά τα 20 χρόνια δράσεις του το «Χαμόγελο» έχει στηρίξει περισσότερα από 1.000.000 παιδιά σε κρίσιμους τομείς όπως είναι η υγεία, η διαβίωση παρέχοντας δωρεάν ένα δίκτυο δεκάδων υπηρεσιών καλύπτοντας ταυτόχρονα τα κενά του ελληνικού κράτους. Στηριζόμενο οικονομικά αποκλειστικά στους πολίτες και τις επιχειρήσεις της χώρας τα έχει καταφέρει. Αυτή τη στιγμή όμως το «Χαμόγελο» έχει μηδενικά έσοδα και βρίσκεται σε αδιέξοδο για το πώς θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο μέχρι τώρα έργο του αλλά και στα καθημερινά αιτήματα που δέχεται.

Όπως ανέφερε ο κ. Γιαννόπουλος οι εταιρείες έχουν παγώσει τις προμήθειες σε τρόφιμα προς τον οργανισμό λόγω της όλης κατάστασης, στα ταμεία του οργανισμού δεν έχει μπει ούτε ευρώ από την εφαρμογή των capital controls ενώ την ίδια στιγμή ο ετήσιος προϋπολογισμός του οργανισμού αγγίζει τα 13 εκατομμύρια ευρώ. «Δεν καταστροφολογώ, αλλά ανησυχώ» υπογράμμισε.

Share.

Comments are closed.