Η Βαλαβάνη ομολογεί ότι τα παιδιά της ήταν συνδικαιούχοι στο λογαριασμό των 200.000 ευρώ της μητέρας της

0

Η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Κοινωνία Ωρα Μega» και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα, για περισσότερη από μία ώρα προσπάθησε να δικαιολογήσει γιατί έγινε η ανάληψη των χρημάτων από τη μητέρα της.

Τελικά αυτό που έκανε ήταν να ομολογήσει πως τα παιδιά της ήταν συνδικαιούχοι στον επίμαχο λογαριασμό.

Συνδικαιούχοι στον λογαριασμό τα παιδιά της Βαλαβάνη

Στην προσπάθειά της να δώσει πειστικές απαντήσεις, η Νάντια Βαλαβάνη είπε πως ούτε η ίδια ούτε η αδερφή της έχουν σχέση με τους λογαριασμούς της μητέρας της, ωστόσο ομολόγησε πως μοναδικοί συνδικαιούχοι είναι τα δύο παιδιά της και το ένα παιδί της αδελφής της.

Η μητέρας της άκουγε για Grexit, αλλά δεν ρωτούσε την κόρη της που ήταν υπουργός

Η κυρία Βαλαβάνη, αφού παραδέχθηκε ότι η μητέρα της σηκώνει συχνά χρήματα από τους λογαριασμούς της καθώς φοβάται ότι θα εξαϋλωθούν τα λεφτά, στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι η μητέρα της όντως ανέφερε το όνομά της στον διάλογο που είχε με τα στελέχη της τράπεζας.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της κυρίας Βαλαβάνη κατά τη συναλλαγή για την ανάληψη του μεγάλου χρηματικού ποσού ανέφερε το όνομα της κόρης της, η οποία ήταν αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών. Με αυτόν τον τρόπο θα προσπερνούσε ουσιαστικά τα όποια εμπόδια και καθυστερήσεις στην εκταμίευση του μεγάλου ποσού.

Παράλληλα η πρώην αναπληρώτρια υπουργός δεν κατάφερε και πάλι να δώσει καμία πειστική απάντηση γιατί η μητέρα της, η οποία σήκωσε τα χρήματα υπό τον φόβο του Grexit, δεν έκανε ένα τηλεφώνημα στην κόρη της για να τη ρωτήσει τι συμβαίνει και ποιοι είναι οι κίνδυνοι για τις καταθέσεις.

Τώρα ζητάει άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Και ενώ η πρώην υπουργός δεν μπορούσε να δώσει καμία πειστική απάντηση, ζήτησε να αρθεί το τηλεφωνικό της απόρρητο για το πότε μιλούσε με τη μητέρα της, αν και, όπως είπε, είναι περιττό, εκφράζοντας τη σιγουριά ότι «με ακούνε βαλιτσάκια από τότε που έγινα υπουργός».

Share.

Comments are closed.