«Μπλόκο» σε ελληνικά τουριστικά γραφεία από 35 αεροπορικές εταιρείες

0

Από χθες η μία μετά την άλλη οι αεροπορικές εταιρείες «κόβουν” την πώληση εισιτηρίων μέσω ελληνικών τουριστικών πρακτορείων.

Συνολικά οι εταιρείες, μεταξύ των οποίων η Emirates και η Turkish, που αποφάσισαν να μπλοκάρουν τη διάθεση εισιτηρίων από γραφεία και tour operators με έδρα την Ελλάδα, φτάνουν πλέον τις 35, φοβούμενες πως δεν θα μπορέσουν να πληρωθούν σε περίπτωση κατάρρευσης του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, αλλά και λόγω των capital controls που έχουν επιβληθεί από την προηγούμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά οι εταιρείες είναι:

Emirates, Virgin, Virgin Australia, Air Baltic, Pegasus, Air Transat, New Zealand, Ural, Siberia, Air Astana, Uzbekistan, Uter Aviation, Cathay, Garuda, Air Caraibes, Air Caledonian, China Airlines, Onur, Royal Air Maroc, TAAG Angola, Aigle Azur, Sri Lankan, Air Namimbia, Somon Air, Atlas Jet, Boliviana, Phillipine, Avianca, Copa, Vietnam, China Eastern, Qatar, Condor, Qantas, Turkish.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μόνο όσα τουριστικά πρακτορεία έχουν συνάψει συμφωνίες με το εξωτερικό θα μπορούν να εκδίδουν εισιτήρια μέσω των συνεργατών τους.

Share.

Comments are closed.