Ο Καμμένος κάνει επίδειξη «στρατοκρατίας» και ο Τσίπρας σιωπά

0

Εύλογα ερωτήματα προκαλεί η αναφορά του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, σχετικά με τον ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων. κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, από τον οποίον σημειωτέον δεν υπήρξε καμία αντίδραση.

Είπε ο υπουργός και κυβερνητικός εταίρος  ότι «οι ενοπλες δυνάμεις διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό της χώρας!»

Να αναφέρουμε ολόκληρο το χαρακτηριστικό απόσπασμα γα να μη μας πούνε ότι είμσατε , όπως το συνηθίζουν, μονταζιέρα.

 «Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό, την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, τη σταθερότητα σε σχέση με τις συμμαχίες της χώρας (…) Ένας δημοκρατικός στρατός και οι δημοκρατικές Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν να διαφυλάσσουν με την αποστολή τους την εικόνα της χώρας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό».

Ο κατά τ’ άλλα ευαίσθητος πρωθυπουργός κ. Τσίπρας δεν βρήκε ούτε μια κουβέντα να πει ή έστω να διορθώσει τον κυβερνητικό του εταίρο. Καλά γα παραίτηση δεν το συζητάμε… είναι ψιλά γράμματα αυτό.

Επίσης είναι κοινοτυπία να πούμε ότι στις δημοκρατίες, έστω και αστικού τύπου, ο Στρατός εγγυάται τα σύνορα της χώρας από εξωτερικές απειλές. Την ασφάλεια στο εσωτερικό την εξασφαλίζει η Αστυνομία, εκτός κι αν προετοιμαζόμαστε, πράγμα που δεν το πιστεύω, για δημοκρατία σοβιετικού τύπου!!!

Share.

Comments are closed.