Βαρουφάκης: Δεν είναι πρέπον για μένα να σταθώ με τους συνταξιούχους στην ουρά για 60 ευρώ

0

«Δεν έχω στηθεί σε ουρά ΑΤΜ για να βγάλω χρήματα», είπε, μεταξύ άλλων σύμφωνα με τα tanea.gr, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Bloomerg, τονίζοντας ότι «δεν είναι πρέπον για μένα να σταθώ μαζί με τους συνταξιούχους».
Συγκεκριμένα όταν ο δημοσιογράφος του Bloomberg τον ρώτησε αν έχει πάει σε αυτόματο μηχάνημα ανάληψης (σ.σ. εκεί δηλαδή που εδώ και μέρες η Ελλάδα αναστενάζει) για να σηκώσει 60 ευρώ από την τράπεζα, ο κ. Βαρουφάκης απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι «πρώτον δεν έχω χρόνο και δεύτερον θεωρώ ότι δεν είναι πρέπον για μένα να σταθώ στην ουρά» υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι ο ίδιος και η σύζυγός του «πρέπει να είναι οι μόνοι Έλληνες που δεν έχουν πάει σε ΑΤΜ». 
Όπως ήταν αναμενόμενο η απάντηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου που αναρωτήθηκε πώς επιβιώνει ο κ. Βαρουφάκης αν δεν πηγαίνει στην τράπεζα. Ο υπουργός Οικονομικών αρχικά ζήτησε να μην γίνεται προσωπικό το θέμα και στη συνέχεια δήλωσε ότι διάγει λιτό βίο με τη σύζυγό του γιατί πηγαίνει «από τη μία σύσκεψη στην άλλη».
Λίγο παρακάτω όπως θα δείτε και στο βίντεο ο δημοσιογράφος του λέει: «Δεν θα δείχνατε αλληλεγγύη αν στεκόσασταν κι εσείς στην ουρά;». Αυτό προκαλεί πολύ γέλιο στον κ. Βαρουφάκη. «Να στηθώ στην ουρά μαζί τους; Κατά μία έννοια ναι θα το σκεφτώ!».

Τώρα να σχολιάσουμε αυτή την αμετροεπή και επηρμένη συμπεριφορά του <υπουργού οικονομικών που παραπέμπει σε Λουδοβίκους κλπ. δεν νομίζω ότι αξίζει. Ας τον καμαρώνουν, αυτόν τον «αριστερό» υπουργό τους όλοι αυτοί που τον θαυμάζουμε. Εμείς που πηγαίνουμε καθημερινά στα ΑΤΜ ένα μόνο έχουμε να πούμε ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ τίποτα άλλο!!!

Για του λόγου το αληθές δείτε το βίντεο:

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Share.

Comments are closed.