Π. Τατσόπουλος: Θα έχουμε μία από τις επαχθέστερες συμφωνίες που υπέγραψε ποτέ ελληνική κυβέρνηση

0

Βολές κατά πάντων εξαπέλυσε ο Πέτρος Τατσόπουλος με αιχμηρή ανάρτησή του στο Facebook για τη διαπραγμάτευση και τις συνέπειές της.
«H αλήθεια είναι πως ούτε ο Γιάννης Στουρνάρας θα εκτελεστεί από τους Γερμανούς όταν δεν θα τον έχουν πια ανάγκη, όπως φαντασιώνεται το βλίτο της Κοζάνης (σ.σ.: προφανώς εννοώντας τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή), ούτε ο Αλέξης Τσίπρας θα εκτελεστεί στο Γουδί, όπως αφήνει να υπονοηθεί ο Λοβέρδος», γράφει αρχικά ο γνωστός συγγραφέας.
Και συνεχίζει: 
«Η αλήθεια είναι ότι αργά το βράδυ της Δευτέρας, άντε βία ως την Πέμπτη, θα έχουμε μία από τις επαχθέστερες συμφωνίες που υπέγραψε ποτέ ελληνική κυβέρνηση, σερβιρισμένη σαν εθνικός μας θρίαμβος. Και ξέρετε γιατί; Όχι γιατί τους πείσαμε. Όχι γιατί μας φοβούνται. Γιατί μας πήρανε χαμπάρι. Γιατί καταλάβανε πως δεν μας ενδιαφέρει η ουσία. Μας ενδιαφέρουν τα φούμαρα. Και πρωτίστως; Μας ενδιαφέρει εκείνη η λύση που δεν θα προδίδει ότι εμείς κάναμε λάθος στις επιλογές μας. Πες μας ότι κάναμε το σωστό και πούλησέ μας κατόπιν στο σκλαβοπάζαρο. Ναι, εντέλει. Είμαστε ο ιδανικός λαός για να τον δουλεύει κανείς»

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner