Χαμός στο Mega: Ο Ψαριανός είπε «νεομνημονιακό σούργελο» τη Φωτίου και τσακώθηκε με την Τρέμη

0

Επικίνδυνη κλιμάκωση της έντασης στο πλατό του Mega με το βουλευτή του Ποταμιού, Γρηγόρη Ψαριανό να έχει έντονη λογομαχία με τη Θεανώ Φωτίου, αλλά και την Όλγα Τρέμη.
Η στιγμή που η αντιπαράθεση χτύπησε «κόκκινο» ήταν όταν η αναπληρώτρια υπουργός τόνισε ότι ο βουλευτής του Ποταμιού κ. Ψαριανός είναι με το μέρος των δανειστών.
Εκείνη τη στιγμή εκείνος εξερράγη και αποκάλεσε την Θεανώ Φωτίου «νεομνημονιακό σούργελο» σκουντώντας την στον ώμο.
Η αναπληρώτρια υπουργός σηκώθηκε και αποχώρησε από το πλατό δηλώνοντας ότι «Εμένα δεν με χρειάζεστε σε ένα τέτοιο πάνελ» με τον Γρηγόρη Ψαριανό να συνεχίζει και να λέει χτυπώντας το χέρι του στο τραπέζι «Δεν δέχομαι να με λένε γερμανοτσολιά. Δεν το ανέχομαι αυτό».
Στο σημείο εκείνο παρενέβη ενοχλημένη και η Όλγα Τρέμη η οποία εγκάλεσε τον βουλευτή του Ποταμιού για τη συμπεριφορά του. «Αυτό το πράγμα είναι βία. Επειδή το είδα το περιστατικό. Αυτό το πράγμα είναι βία» είπε.
Στη συνέχεια και αφού τα πνεύματα ηρέμησαν, ο Γρηγόρης Ψαριανός δήλωσε ότι «Δεν μπορεί καμία Φωτίου να πει ότι είμαι με τους δανειστές. Ο πατέρας μου πέθανε από τα βασανιστήρια στη Μακρόνησο».
Αμέσως μετά ο κ. Ψαριανός ζήτησε συγγνώμη από το ακροατήριο και σημείωσε ότι «Κι εγώ παραφέρθηκα, αλλά δεν μπορώ να αντέξω άλλο το “εθνοπροδότης και γερμανοτσολιάς”. Δεν κρίνω τον πατριωτισμό κανενός και δεν δίνω εύσημα πατριωτισμού».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του MEGA:

Share.

Comments are closed.