Ο Βαρουφάκης “τα έσπασε” με ιδιοκτήτη ιντερνετικού ενημερωτικού πορτάλ

0

Ένα… απίστευτο επεισόδιο έλαβε χώρα σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, ανάμεσα στον Γιάνη Βαρουφάκη και την ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας iefimerida, Χρήστο Ράπτη.
Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει στη στήλη του «στα ΝΕΑ» ο Γιώργος Παπαχρήστος, οι δύο γνωρίστηκαν μόλις τη Δευτέρα στο εν λόγω εστιατόριο, με τον υπουργό Οικονομικών, να περνά αμέσως στην επίθεση ενάντια στον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας, χαρακτηρίζοντάς τον «όνειδος της δημοσιογραφίας». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ανταλλάχθηκαν κι άλλες πολλές και βαριές κουβέντες, με την κόντρα να κλείνει με την ατάκα του Χρήστου Ράπτη προς τον υπουργό Οικονομικών: «Μιλάς εσύ που θα πας στο Γουδή, ρε;»

Το κείμενο του Γιώργου Παπαχρήστου στα Νέα:
«Θα δημοσιοποιήσω σήμερα περιστατικό το οποίο συνέβη τη Δευτέρα το βράδυ στο εστιατόριο της φίλης μου Μίνας – με ένα από τα ωραιότερα μπαλκόνια της Αθήνας (την Ακρόπολη «πιάτο» συγκεκριμένα).
Ο «ουάου» υπουργός Οικονομικών ευρισκόμενος προφανώς σε μια εμφανώς ρομαντική διάθεση, βοηθούσης λίγο και της πανσελήνου που μόλις είχε ανέβει στον ουρανό της Αθήνας, απολάμβανε το δίεπνο του παρέα με δύο κυρίες: τη Δανάη Στράτου και την Έλενα Παναρίτη. Το ζεύγος είχε προσέλθει νωρίτερα στης Μίνας, η Έλενα, που είχε κάτι δουλειές προηγουμένως διότι είχε μόλις ανακοινώσει την παραίτησή της από το ΔΝΤ, προσήλθε κατά τις 11 το βράδυ.
Τότε ήταν που κυρία, γνωστή μου, αποφάσισε να συστήσει στον υπουργό τον συνάδελφό μου Χρήστο Ράπτη, του site i-efimerida. Αποδείχθηκε πρωτοβουλία καταστροφική. Διότι ο υπουργός, άνευ προφανώς αντικειμένου τελευταία, περνάει τον χρόνο του επισκεπτόμενος sites και το περί ου ο λόγος ειδικότερα. Και επειδή προφανώς δεν βρίσκει του γούστου τα σχόλια που διατυπώνονται σε αυτό για τη… σημαντότητά του, εξετράπη σε ύβρεις κατά του συναδέλφου μου.
«Είσαι το όνειδος της δημοσιογραφίας» του είπε.
Επίσης κακή ιδέα. Διότι ο δημοσιογράφος που δεν μασάει τα λόγια του, αφού τον στόλισε κανονικά με διάφορους επιθετικούς προσδιορισμούς ενώπιον σοβαρού αριθμητικά τουλάχιστον ακροατηρίου, του διάνοιξε και μια προοπτική την οποία είμαι βέβαιος πως έως τώρα δεν την είχε φανταστεί ο «μπιζιμπόντης» (κατά τον αξεπέραστο όρο του Πάγκαλου) υπουργός:
– Μιλάς εσύ που θα πας στο Γουδή, ρε;
Ωχ…»

Share.

Comments are closed.